EXCLUSIEF Royal Spice: de Spaanse koningin Sofia kiest voor een Indiaas restaurant in Puerto Banus voor een diner na het concert!

EXCLUSIEF Royal Spice: de Spaanse koningin Sofia kiest voor een Indiaas restaurant in Puerto Banus voor een diner na het concert!

ER waren geen airs en genaden voor de voormalige koningin van Spanje.

Pomp en omstandigheid waren goed uit het raam, op een avondje uit voor koningin Sofia in Marbella deze week.

Tijdens een zeldzaam bezoek aan de Costa del Sol had de moeder van koning Felipe kunnen kiezen voor een van de vier Michelin-sterrenrestaurants, of een grote eetzaal van meer dan een half dozijn vijfsterrenhotels.

Toch smolt ze voor zijn veel racier zus Puerto Banus, en een expat-eigendom Indiaas restaurant, Mumtaz.

The Olive Press kan onthullen dat de koningin en haar vrienden – waaronder prinses Alia van Jordanië en haar zus Irene van Griekenland – naar de chique tent zijn neergedaald na het bijwonen van het recital van het Maggio Musicale Fiorentino-orkest en -koor in de Marbella Arena.

Gelukkige tijden voor koningin Sofia aan het diner in Puerto Banus. Afbeelding De Olijfpers

Ze werden vergezeld door de Indiase dirigent Zubin Mehta, die het restaurant aan de haven had aanbevolen, en de legendarische pianist/dirigent Daniel Barenboim.

Koningin Sofia, een groot muziekliefhebber, was naar Marbella afgereisd om te genieten van het openluchtconcert van haar vriendin Mehta, die wordt beschreven als de beste dirigent ter wereld.

Mumtaz-manager Juan Gimenez onthulde dat de Royal-groep om 23.30 uur arriveerde, minuten nadat het recital was afgelopen.

Het diner werd georganiseerd door miljardair filantroop Yusuf en Farida Hamied en het restaurant sloot voor hen, zodat er geen fotografen binnen konden fotograferen.

Maar hoewel de koningin ongelooflijk blij leek, was het personeel verrast dat ze een paar gerechten probeerde en niets met vlees.

„Al haar vrienden probeerden elk gerecht, maar ze probeerde geen gerechten met vlees, ze had alleen linzen, aardappelen met bloemkool en spinazie“, vertelde Gimenez aan de Olive Press.

B81b1433 9d6c 4a7c A7e9 8a787c1d2b31
Koningin Sofia, de eigenaresse en manager van het Indiase restaurant Mumtaz. Afbeelding De Olijfpers

Ze dronk echter in ieder geval een paar glazen Vega Sicilia’s beroemde Valbuena-wijn – een van de topwijnen van Spanje die meer dan € 135 per fles kost.

Siehe auch  Que cocinar esta semana

“Het is een van de beste en duurste wijnen die we in ons restaurant aanbieden”, hield Juan vol.

Bovendien was koningin Sofia, 83, erg vriendelijk tegen alle personeelsleden en stond ze graag op een paar foto’s met hen.

„Ze had een geweldige tijd, lachte veel en sprak met al haar vrienden en met haar zus“, voegde de manager eraan toe.

„Ze had de eerste gang, een tweede gang en een dessert, maar ze hadden geen gin-tonics“, zei Juan Gimenez.

Het restaurant was pas twee dagen eerder geboekt en de deur van het restaurant was beveiligd door politieagenten om de voormalige koningin te beschermen.

Het was haar laatste reis voordat ze met koning Felipe en Leticia naar Mallorca reisde, waar ze de rest van de zomer zal doorbrengen.

Het restaurant maakt deel uit van de Metro Group die wordt gerund door de succesvolle Brits-Indiase expat-zakenman Mr. Ram.

Het is ook eigenaar van Jacks, Joys en de onlangs geopende Leone in de haven, evenals Alberts in Cabopino.

LEES VERDER:

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside