EuroHockey: Grange komt binnen vijf minuten na historische overwinning in Spanje

EuroHockey: Grange komt binnen vijf minuten na historische overwinning in Spanje

Het winnende doelpunt viel in de laatste seconde.

Eerder scoorde Schotlands beste binnenlandse scherpschutter, de 21-jarige Fraser Heigh, een spectaculaire opener tegen de loop van het spel, raasde langs de rechterkant en liet veteraan Kwan Brown in zijn slipstream voordat hij naar huis schoot op de bijna-post verbijsterde doelman Toby Reynolds -Cotterill na 19 minuten.

Heldendaden van Grange-doelman David Forrester en een hardnekkige verdediging hielden de Schotten op voorsprong in een vurige wedstrijd bij prachtig weer in Terrassa, in de buurt van Barcelona, ​​​​maar de voormalige Engelse kampioenen, die opschepten over Olympiër Rupert Shipperley in hun gelederen, voerden de druk op en verdienden een reeks straffen.

Inschrijven naar onze dagelijkse nieuwsbrief

De i nieuwsbrief door het lawaai snijden

(Foto door Alexander Hassenstein/Getty Images)

De Schotten frustreerden hun rivalen nog steeds en dwongen, terwijl de klok tikte, de Engelse kant om hun scheidsrechter terug te trekken om 11 veldspelers te hebben.

Grange was binnen vijf minuten de eerste Schotse ploeg die een wedstrijd in de EuroHockey League won en het eerste Tartan-team dat een Engelse combinatie versloeg in de Europese topclubcompetitie.

Maar Matt Guise-Brown bekeerde zich uit een strafcorner met nog vijf minuten te gaan en toen een race over rechts de bal op de stick op Matthew Ramshaw belandde, die in de laatste seconde van dichtbij schoot langs de duikende Forrester.

Er was niet genoeg tijd om de wedstrijd te hervatten en een aantal van de Grange-spelers viel in totale frustratie op de grond nadat een historisch resultaat hen werd ontnomen.

Siehe auch  Just Eat lanceert levensmiddelenwinkel in Spanje

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside