Eerste steen gelegd voor 5 Eklavya Model Residential Schools in Jharkhand | Opleiding

Eerste steen gelegd voor 5 Eklavya Model Residential Schools in Jharkhand |  Opleiding

Minister van Stammenzaken Arjun Munda heeft op 3 en 4 juli de eerste steen gelegd voor 5 Eklavya Residential Model Schools (EMRS) in Jharkhand. De eerste steen voor deze scholen is gelegd in het Rajnagar-blok in het district Seraikela-Kharsawan, in Haatgamharia en Majhgaon blokken van West Singhbum en één elk op Gurbandha en Dhalbhumgarh blokken van Oost Singhbhum.

Tijdens de ceremonie zei de minister dat de bouwwerkzaamheden van EMRS’s binnenkort zullen worden voltooid en dat we hier weer zullen zijn voor de inhuldiging. Hij legde verder uit dat EMRS het vlaggenschipprogramma is van het Ministerie van Tribale Zaken en dat het de bedoeling is dat het opleidingsniveau in EMRS op hetzelfde niveau ligt als dat van Jawahar Navodaya Vidyalayas.

“Dit is een heel belangrijk plan voor tribale gebieden, waarbij op elke school 480 studenten zullen studeren. Er wordt volop aandacht besteed aan kwaliteitsvol onderwijs. Alle faciliteiten zullen worden geboden aan de studenten,” zei hij.

Hij zei ook dat alle Eklavya Model Schools in Jharkhand faciliteiten zullen hebben voor de sport Boogschieten.

Verhaal sluiten

Siehe auch  [Diplomatic Circuit] S. Chile tiene las mayores perspectivas de futuro y economía verde en Corea: Viceministro de Comercio

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside