Een reis met een bucketlist naar Spanje veranderde in een kledingmerk voor een lokale Preston-man

Een reis met een bucketlist naar Spanje veranderde in een kledingmerk voor een lokale Preston-man

Toen Jonathan in 2013 afstudeerde aan de universiteit, wist hij niet wat de toekomst voor hem in petto had, maar hij wilde zijn liefde voor reizen wel nastreven. Dus verhuisde hij naar Malaga en begon te werken in hostels, maar toen hem werd verteld over een beroemde wandeling, veranderde zijn leven voor altijd.

In maart 2014 besloot Jonathan Simpson uit Penwortham om de Camino De Santiago te lopen nadat hij hem tijdens zijn verblijf in Malaga door verschillende hostelbewoners had aanbevolen. Hij was vanaf het begin geïntrigeerd en nadat hij enkele honderden euro’s had gespaard, besloot hij het zelf te proberen.

Het was deze wandeling dat het idee voor zijn kledingmerk, That Life, ontstond.

LEES MEER: We bezochten Preston op zoek naar de beste botertaart waar we doorweekte bodems en bijna perfectie vonden

De Camino De Santiago is een groot netwerk van oude pelgrimsroutes, die zich door heel Europa uitstrekken en samenkomen bij het graf van St. James, of Santiago, in Noordwest-Spanje. „De eerste dag in Frankrijk was verreweg het moeilijkst – we kregen van onze hosteleigenaar te horen dat we de Pyreneeën niet moesten oversteken vanwege de hoeveelheid sneeuw, maar uiteindelijk gingen we de verkeerde kant op“, blikte Jonathan terug.

„Mijn vriend en ik zaten tot aan mijn middel in de sneeuw en ik dacht eigenlijk dat we daar zouden sterven. We stonden ook aan de zijkanten van een klif en hadden rond het middaguur geen voedsel en water meer, dus moesten we sneeuw eten om ons gehydrateerd te houden – het was pittig.

Siehe auch  Tennisnieuws vandaag: Emma Raducanu landt in Spanje voor Madrid Open, Carlos Alcaraz speelt oefenwedstrijd in Griekenland een dag na overwinning Barcelona

Jonathan bij de kathedraal van Santiago de Compostela na het beëindigen van de wandeling

„De rest van de wandeling was echter geweldig, we hebben vrijwel heel Noord-Spanje gelopen en verbleven in kerken en ontmoetten een aantal geweldige mensen. Het duurde in totaal 32 dagen en er waren niet veel mensen in de buurt, dus er was een er was veel denktijd en toen vroeg ik me af wat ik met mijn leven moest doen en of ik mijn diploma wel of niet zou gebruiken.

„Uiteindelijk besloot ik dat ik het gelukkigst was als ik op reis was en mijn ultieme droom zou zijn om mijn eigen kledingmerk te bezitten. Ik was altijd al dol op kleding in Ed Harvey-stijl en ik wilde mijn eigen assortiment dat dat soort stijl weerspiegelde. Dus , een paar maanden later schreef ik een businessplan en koos de naam ‚Dat Leven‘ omdat het dat leven is dat ik wil leven.“

Jonathan en zijn vriend Ed op een piek op een van de toppen van de Pyreneeën
Jonathan en zijn vriend Ed op een piek op een van de toppen van de Pyreneeën

Een jaar later, na zijn levensveranderende wandeling, besloot Jonathan naar Australië en Nieuw-Zeeland te verhuizen, zijn liefde voor reizen en het ervaren van nieuwe culturen voortzetten. Dit betekende echter dat zijn kledingmerk op de achtergrond moest treden.

Hij vervolgde: „Ik deed al het werk op de boerderij in Australië en ik werkte op een vreselijke boerderij in Nieuw-Zeeland – ik had letterlijk koeien die op me plasten, het was walgelijk. Daarna werkte ik echter voor een bedrijf en kreeg ik de kans om leer zeefdrukken en greep de kans.

Siehe auch  Coronablock - Portugal memberlakukan kembali aturan jam malam di 45 kota dan kotamadya, tanpa zona hijau di Spanyol

„Dus heb ik zelf een paar t-shirts geprint en deze in een plaatselijke winkel verkocht – het was echt leuk om mijn kleine merk te zien groeien en wat meer aan mijn hobby te werken. In maart 2020 ging ik terug naar het VK voor een vrijgezellenfeest, maar toen begon de pandemie en gingen de grenzen dicht, dus ik zat vast en kon niet terugkeren naar Australië.

„Toen besloot ik echt aan mijn merk te werken en de kans te grijpen om bij mijn ouders te wonen en geld te besparen om het echt te proberen. Ik begon met printen op aanvraag en ik lanceerde behoorlijk in augustus van dat jaar.“

Jonathan zag zijn bedrijf toen steeds sterker worden en verhuisde zijn printapparatuur naar het huis van een vriend die hun ruimte aanbood. Hierdoor kreeg hij meer creatieve autonomie over zijn kleding, waardoor zijn merk een persoonlijk tintje kreeg.

Laat ons uw mening weten over Jonathan’s kledingmerkreis in de onderstaande opmerkingen.

That Life is gebaseerd op Jonathans liefde voor tattoo-cultuur en gebruikt artiesten van wereldklasse om de ontwerpen van het kledingmerk te creëren. Tot op de dag van vandaag is Jonathan de enige werknemer van het bedrijf, maar hij bereidt zich voor om te pitchen voor investeerders die mogelijk geïnteresseerd zijn om dat leven te helpen groeien en een verder reikend bedrijf te worden.

Enkele van de producten in het Fishergate Shopping Center
Enkele van de producten in het Fishergate Shopping Center

Hij vervolgde: „Ik doe een paar pop-ups – ik verkoop een deel van mijn kleding in Fishergate Shopping Center in Preston voor drie of vier dagen per maand. Mijn moeder komt naar buiten en helpt wanneer ik dit doe, omdat ze het gewoon leuk vindt om met mensen en ze is zo trots op wat ik doe.

Siehe auch  Larangan masa kolonial Belanda

„Ik geloof echt dat alles met een reden gebeurt en ik geniet echt van het feit dat ik mijn droom kan waarmaken door aan mijn merk te werken. Het voldoet absoluut aan de verwachtingen en ik geloof echt dat het wereldwijd zal gaan.

„Ik wil alleen goede vibes en succes promoten door het allerbeste product te maken dat ik kan. Ik geloof sterk in een goede klantenservice en als er iets misgaat, geef ik alleen mezelf de schuld, dus er zijn nooit excuses.“

Lees meer verhalen over lokale bedrijven: Preston kaarsen van moeder en dochter die eruitzien als echte vrouwen met littekens van keizersnede en borstamputatie

Lees meer verhalen van Preston: Goedhartige non, 95, gaat na 24 jaar met pensioen als vrijwilliger van Royal Preston Hospital

We hebben hier al het laatste nieuws uit heel Lancashire

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside