dít is het ideale leeftijdsverschil in een relatie

dít is het ideale leeftijdsverschil in een relatie

Hoeveel jaar schelen jij en je partner? Onderzoekers zijn het erover eens. Dit is het ideale leeftijdsverschil in een relatie.

hubungan

Di een Amerikaans onderzoek is er gekeken naar het ideale leeftijdsverschil in een relatie. Aan dit onderzoek namen 3000 getrouwde mensen deel. Uiteindelijk bleek dat de kans op een scheiding het kleinst was, bij een leeftijdsverschil van én jaar. De kans op een scheiding zou in dat geval maar 3% zijn. Zodra er een leeftijdsverschil is van vijf jaar, is de kans op een scheiding 18%. Dit persentase loopt op, naarmate het leeftijdsverschil groter wordt. Als er in een relatie een leeftijdsverschil van twintig jaar is, dan is de kans op een scheiding namelijk 95%.

Lihat: Déze sterrenbeelden zullen veel geluk hebben in de liefde pada tahun 2022

Faktoren

Als het leeftijdsverschil te groot wordt, kan er sprake zijn van een generatiekloof. Doordat jij en je partner niet in dezelfde tijd zijn opgegroeid, ontstaat er soms miskomunikasi. Mensen willen zich over het algemeen graag begrepen en erkend voelen. Een groot leeftijdsverschil kan dit prettige gevoel in de weg zitten. Altijd handig die wetenschap. Toch spelen er natuurlijk ook nog een heleboel andere factoren een rol, die ertoe bijdragen of een relatie uiteindelijk wel of niet slaagt. Zolang jullie samen gelukkig zijn, is leeftijd alleen maar een getal.

Lihat: Waarom zoenen zo ontzettend belangrijk ada di een relatie

Foto: GettyImages
Perunggu: OhMyMag.co.uk

Teman-teman? Volg on op Facebook id Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside