Deze Automotive Wellness Start-up uit Jharkhand heeft tot doel de benzine-/dieselproblemen van Indianen te verminderen

Deze Automotive Wellness Start-up uit Jharkhand heeft tot doel de benzine-/dieselproblemen van Indianen te verminderen

Numoto Scuderia heeft zijn bedrijfsactiviteiten gelanceerd vanuit Ranchi, de stad Dhoni in de Indiase staat Jharkhand, en streeft ernaar redelijke oplossingen te bieden aan voertuigeigenaren en wagenparkeigenaren om hun brandstofverbruik tot 25% te verminderen.

(The Magazine Plus Editorial): – Ranchi, Jharkhand 27 mei 2022 (Issuewire.com) – Numoto’s aanbod omvat een HHO Decarbonisatieservice voor auto’sOude fietsen en vrachtwagens. Het maakt gebruik van innovatieve Duitse technologie om zuiver waterstofgas uit gedestilleerd water te verspreiden met behulp van een draagbare machine. Het gas wordt via de luchtinlaatklep in een stationair draaiende motor ingebracht en het duurt ongeveer 30 tot 60 minuten om alle koolstofafzettingen in het hele motorsysteem, inclusief brandstofinjectoren, volledig te verbranden en te verwijderen. Dit is een niet-invasieve technologie en is 100% veilig.

Afgezien van het verhogen van de brandstofefficiëntie tot 25%, vermindert decarbonisatie de uitstoot van voertuigen met meer dan 60%, en draagt ​​zo bij aan een groenere en schonere aarde. Een gezonde motor draagt ​​ook bij aan lagere reparatiekosten voor eigenaren van voertuigen en wagenparken.

Naast diensten brengt Numoto ook ’s werelds beste producten voor de gezondheid en verzorging van voertuigen, waaronder brandstofadditieven van Liqui Moly en STP, smeermiddelen en motoroliën van Veedol, Valvoline, Motul-motorolie, Castrol, ExxonMobil, Petronas en meer, Onderhoudsproducten voor voertuigen van Gunk, Liquid Wrench, Armor All, Turtle Wax en meer. Deze luxe autoverzorgingsproducten zullen online worden verkocht via hun eCommerce-kanaal en ook via hun mobiele deurservicebusjes.

De service wordt in Ranchi getest en in een mobiel busje op de locatie van de klant afgeleverd.

Technologie vormt de ruggengraat van deze start-up die voor het eerst een geautomatiseerde end-to-end verkoopautomatisering op WhatsApp heeft gebouwd. Klanten kunnen een bestelling plaatsen, hun diensten boeken en zelfs rechtstreeks op WhatsApp betalen. Succesvolle boekingen worden automatisch doorgestuurd naar een nabijgelegen bestelwagenlocatie en de technici ontvangen meldingen voor de servicelevering, vergelijkbaar met het boeken van een taxi bij Ola en Uber. Alle GST-conforme facturen en kwitanties worden ook automatisch aan klanten geleverd op WhatsApp.

Siehe auch  Status Trendy tentang Kekurangan Staf Layanan Kesehatan: 'Ini adalah Gambaran Buruk'

Het IIMC-alumni-oprichtersteam van Numoto is van mening dat klantenwerving gemakkelijker wordt omdat de meeste Indiërs zo gewend zijn aan het gebruik van WhatsApp.

De online betalingsruggengraat wordt momenteel getest op RazorPay en Instamojo, aangezien het bedrijf het extreem hoge aantal transacties voor deze betalingsnetwerken voorspelt. Een distributie van online betalingen op basis van het aankoopplatform wordt overwogen door hun technologieteam.

Het startup-ecosysteem van Jharkhand

Met de bekwame leiding van Sri Hemant Soren boekt Jharkhand vooruitgang in de richting van het creëren van een vriendschappelijk start-up-ecosysteem. De oprichters beweerden dat het een koud kunstje was om met Jharkhand State Govt samen te werken. instanties, en het kostte in feite 24 uur om een ​​bedrijfslicentie te verkrijgen met behulp van het Single Window Clearance System van Jharkhand. Zelfs het GST-personeel was ondersteunend en toonde persoonlijke interesse om het bedrijf te valideren en GST-certificaten binnen 2 tot 3 dagen uit te geven.

Toekomstplannen en bedrijfsmodel van het bedrijf

Numoto zou aanvullende diensten van Computerized Diagnostics voor voertuigen lanceren en deskundige adviesdiensten en advies over foutcodes bieden, zodat de klant niet kan worden misleid door hun monteurs. Het kernteam is ingehuurd door Bajaj, Tata Motors, Maruti Suzuki en Mahindra, die in klantadviesfuncties zouden werken. De visie is om uit te groeien tot bedrijven als Dekra en onafhankelijke en neutrale scores voor de technische controle van voertuigen van derden te bieden. Deze score zal beschikbaar worden gemaakt via API’s voor andere bedrijven zoals Carwale, Cartrade en OLX om te consumeren en weer te geven op hun tweedehands autolijsten, wat transparantie zou creëren voor consumenten om online gebruikte voertuigen te beslissen en te kopen.

Siehe auch  Miliaran emisi CO2 tidak diperhatikan - awal-awal

Gevestigde zakenhuizen uit Nigeria en Indonesië zijn ook in gesprek met Numoto voor landelijke uitbreiding van een franchisemodel, meer info op Partners. Zoals gemeld aan vrouwen uit AutomobilePost.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside