Devon weer: Met Office voorspelt temperaturen zo warm als Spanje

Devon weer: Met Office voorspelt temperaturen zo warm als Spanje

Hoewel veel delen van Devon wakker zullen zijn geworden met een sombere en grijze ochtend en veel gebieden ook met regen te maken hebben, zullen de temperaturen in de hele regio warm worden en op sommige plaatsen wordt verwacht dat het vandaag net zo heet zal zijn als Spanje.

In Madrid zullen de temperaturen 18C bereiken – hetzelfde als het niveau waarop ze zullen pieken in Devon. In Exeter is de heetste periode van de dag vanaf 14.00 uur wanneer het 18C bereikt. De voorspelling is bewolkt en verandert tegen lunchtijd in zonnige perioden.

De voorspelling voor het zuidwesten van vandaag, 24 april, is een vochtige start in het westen, maar verder droog en helder, waardoor vanmiddag veel delen droog blijven met zonnige perioden. Vannacht blijft het droog met enkele late zonnestralen.

Lees meer: ​​​​Honderden huizen in Mid Devon in de vroege uurtjes getroffen door stroomstoring

’s Nachts wordt het dan kouder bij opklaringen, met mogelijk een fragmentarische vorst in meer landelijke gebieden. De minimumtemperatuur zal 2C zijn.

Maandag wordt een koude start met een mix van bewolking en zonneschijn. Weinig verandering in de loop van de dag, maar er kan zich een enkele bui ontwikkelen, voornamelijk in het oosten. De maximale temperatuur zal 16C zijn.

De vooruitzichten voor dinsdag tot en met donderdag zijn roverwegend droog maar soms wat bewolkt. Toch zal er af en toe nog wat zonneschijn zijn. De nachten blijven fris met af en toe kans op een matige vorst.

Wat gebeurt er waar je woont? Ontdek het door uw postcode toe te voegen of bezoek InYourArea hier

Siehe auch  Jharkhand, Manipur, UP, Haryana registreren overwinningen op dag 5 van HI Junior Men National C'ship

De weersvoorspelling voor de lange termijn in het VK voor 28 april tot 7 mei is ope begin van de periode is het hoogstwaarschijnlijk droog met wisselende bewolking en enkele heldere en zonnige perioden. In het binnenland en op het platteland zijn ijzige ochtenden mogelijk na koudere nachten.

De meeste gebieden blijven droog, maar in het noorden en later in het uiterste zuiden zijn wel buien mogelijk. In het zuidwesten en soms in het zuiden kan het waaien. Begin mei zal waarschijnlijk in een groot deel van het VK worden geregeld met heldere of zonnige perioden onder een hogedrukgebied.

Op de meeste plaatsen blijft het droog, maar met name in het noorden en oosten zijn er af en toe een paar buien waar die hevig kunnen zijn. De wind zal over het algemeen zwak zijn met de grootste kans op harde wind waarschijnlijk langs de oostkust. De temperaturen zullen rond of iets onder normaal liggen.

U kunt op de hoogte blijven van het beste nieuws bij u in de buurt met de GRATIS nieuwsbrieven van DevonLive – ontdek meer over ons aanbod van dagelijkse en wekelijkse bulletins en meld u hier aan of voer uw e-mailadres in bovenaan de pagina.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside