Deoghar kabelbaanongeluk: man valt van IAF-helikopter tijdens reddingsoperatie, sterft

Deoghar kabelbaanongeluk: man valt van IAF-helikopter tijdens reddingsoperatie, sterft

Een video van de reddingsoperaties van de Jharkhand’s Deoghar kabelbaanongeluk is opgedoken, waarin een man te zien is die van een helikopter van de Indiase luchtmacht (IAF) valt.

Een screenshot van video van de reddingsoperatie in Jharkhand’s Deoghar (Foto: Twitter |@amitshukla29)

Te midden van lopende reddingsoperaties in het Deoghar-district van Jharkhand, waar nog steeds 15 mensen vastzitten nadat enkele kabelbanen in een kabelbaan op elkaar zijn gebotst, is een video opgedoken waarin te zien is hoe een man van een helikopter van de Indiase luchtmacht (IAF) valt. .

In de video is te zien hoe de man het touw vasthoudt dat aan de helikopter bungelt. Echter, net als hij op het punt staat te worden getrokken, glijdt hij uit en valt op zijn dood.

Bekijk de video hier:

De overledene zou afkomstig zijn uit Burdwan in West-Bengalen.

LEES | 19 uur lang vastgelopen in de lucht, passagiers in kabelbanen bidden voor evacuatie in Jharkhand

Maandag kwamen drie mensen om het leven en raakten verschillende anderen gewond toen twee kabelbanen op een kabelbaan met elkaar in botsing kwamen in de buurt van de Baba Baidyanath-tempel in de wijk Deoghar in Jharkhand.

Jharkhand Chief Minister Hemant Soren sprak zijn verdriet uit over het incident en zei dat reddings- en hulpoperaties worden uitgevoerd op oorlogsvoet.

Ondertussen houdt premier Narendra Modi de situatie nauwlettend in de gaten en heeft hij met de minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah gesproken over de reddingsinspanningen.

Siehe auch  Remolacha triturada crujiente con ajo, cebollín y chile

LEES | Kabelbanen botsen in Jharkhand’s Deoghar, 10 gewonden, operaties aan de gang om 70 . te redden

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside