De wilde graslanden van San Diego komen voornamelijk uit Spanje

De wilde graslanden van San Diego komen voornamelijk uit Spanje

Ratelslang in Tecolote Canyon

Ratelslang in Tecolote Canyon

slangen, Aangemoedigd door de recente warme temperaturen, zijn ze al uit holen en rotsspleten tevoorschijn gekomen om op prooien te jagen in de lager gelegen heuvels en canyons van de provincie. Gopherslangen, kousebandslangen, koningsslangen, roze boa’s (allemaal onschadelijk) en drie soorten ratelslangen – rode diamant, gespikkelde en zuidelijke Pacifische ratelslangen (allemaal giftig) – worden meestal gezien in deze tijd van het jaar. Nauwe ontmoetingen met ratelslangen zijn niet ongewoon overal waar woningen grenzen aan onontgonnen land – een veel voorkomende situatie in een groot deel van San Diego County.

Zwarte eiken komen veel voor in de hogere delen van de bergen Palomar, Cuyamaca en Laguna.

de zwarte eik, De mooiste inheemse loofboom van San Diego County zendt deze week nieuwe bladeren uit en schildert de berghellingen met tinten rood, bruin en felgroen. De nieuw opkomende bladeren zijn roodbruin van kleur, waardoor een pseudo-herfstkleur in het bos ontstaat. Na een week of twee krijgen de ontvouwende bladeren een lichtgroene tint; Na een maand zijn ze donkergroen. Zwarte eiken komen veel voor in de hogere delen van de bergen Palomar, Cuyamaca en Laguna. Geniet van de show door de Fry Creek- of Observatory-paden op Palomar Mountain te verkennen. Beide beginnen bij het kampeerterrein van het nationale bos, twee mijl onder Palomar Observatory.

De jaarlijkse overgang van groen naar goud van de wilde graslanden van San Diego begint meestal begin april – hoewel de groene fase dit jaar waarschijnlijk nog twee weken aanhoudt vanwege de overvloedige regenval van de afgelopen winter. Hellingen op het noorden en hellingen van canyons behouden langer de groene kleur, omdat ze minder worden blootgesteld aan uitdrogende zonneschijn. Lokaal zijn de meeste wilde grassen genaturaliseerde (niet-inheemse) eenjarigen, waarvan de zaden werden geïntroduceerd samen met hooi en andere granen die door de Spanjaarden werden meegebracht in de 18e en 19e eeuw. Sommige bergweiden hebben overblijfselen van inheems gras, dat bijna het hele jaar door min of meer groen blijft. Deze zeldzame inheemse graslanden zijn te vinden in bepaalde delen van Cuyamaca Rancho State Park en meer verspreid in het Santa Rosa Plateau Ecological Reserve in de Santa Ana Mountains ten westen van Temecula.

Siehe auch  Indonesia akan meningkatkan keringanan pajak untuk kendaraan listrik

Het bovenstaande komt uit de Outdoors-lijsten in de Lezer samengesteld door Jerry Schad, auteur van Te voet en te ver in de provincie San Diego. Schad stierf in 2011. Planeetinformatie van SkyandTelescope.org.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside