De volledige line-up van de kwartfinale terwijl Engeland v Spanje de knock-outfase begint

De volledige line-up van de kwartfinale terwijl Engeland v Spanje de knock-outfase begint

Euro 2022: de volledige line-up van de kwartfinale als Engeland v Spanje de knock-outfase aftrapt Credit: PA Images

Euro 2022 heeft de kwartfinale bereikt met Europa’s grote kanonnen die nog steeds strijden om glorie.

Gastheer Engeland, achtvoudig winnaar Duitsland, opkomend Spanje en regerend landskampioen Nederland hebben zich veilig een weg naar de knock-outfase weten te bemachtigen, Sarina Wiegman’s kant en de Duitsers hebben dat op indrukwekkende wijze gedaan met 100 procent records.

Hier is hoe de laatste acht vormen omhoog …

Engeland v Spanje (20.00 uur woensdag 20 juli, Brighton and Hove Community Stadium)
Engeland rechtvaardigde hun status als een van de favorieten voor het toernooi volledig met een zwaarbevochten 1-0 overwinning op Oostenrijk voor een 8-0 ravotten tegen Noorwegen en een 5-0 sloop van Noord-Ierland naar de top van Groep A. Arsenal-spits Beth Mead’s vijf goals tot nu toe hebben haar aan de top van de scorende inzet geplaatst. Spanje bereikte de tweede plaats in Groep B, ondanks de afwezigheid van sterspeler Alexia Putellas door een blessure, na overwinningen op Finland en Denemarken aan weerszijden van een 2-0 nederlaag tegen Duitsland.

Duitsland v Oostenrijk (20.00 uur donderdag 21 juli, Brentford Community Stadium)
Net als Engeland hebben Groep B-winnaars Duitsland serene vooruitgang geboekt, met vier doelpunten tegen Denemarken, twee tegen de Spanjaarden en drie tegen Finland, allemaal zonder antwoord, waarbij Wolfsburg-spits Alexandra Popp drie keer de achterkant van het net vond. Oostenrijk verzekerde hun doorgang dankzij overwinningen op Noord-Ierland en tweemaal winnaar Noorwegen met Mead’s winnaar voor Engeland het enige doelpunt dat ze tot nu toe hebben toegegeven.

Siehe auch  Die besten 30 Runtime Next Level Meal Handverlesen für Sie

Zweden v België (20.00 uur vrijdag 22 juli, Leigh Sports Village)
Zweden tartte de kansen om Groep C te verslaan op doelsaldo nadat ze Portugal met 5-0 hadden verslagen in hun laatste wedstrijd na een gelijkspel met Oranje en een 2-1 overwinning op Zwitserland. De Manchester City Portugees Filippa Angeldahl, die tweemaal scoorde tegen de enige, is de enige Zweed die zich tot nu toe meer dan eens heeft geregistreerd. België heeft zich voor het eerst doorgedrongen tot de laatste acht na een nipte 1-0 overwinning op Italië in hun laatste Groep D-wedstrijd, en zal het gevoel hebben dat ze niets te verliezen hebben.

Frankrijk v Nederland (20.00 uur zaterdag 23 juli, New York Stadium)
Frankrijk bereikte de laatste acht als winnaars van Groep D met nog een wedstrijd te spelen, en het zal geen zorgen zijn dat ze hun winnende reeks van 16 wedstrijden hebben verloren door een blessuretijdstraf in een 1-1 gelijkspel met IJsland. Houders van Nederland moesten genoegen nemen met de tweede plaats in Groep C nadat het van een achterstand was gekomen om gelijk te spelen met de Zweden, een 2-0-voorsprong had ingeleverd tegen Portugal voordat het de wedstrijd met 3-2 opsloeg en vervolgens Zwitserland met 4-1 moest verslaan – een wedstrijd waarin de scores waren gelijk met zes minuten te gaan.

Het artikel Euro 2022: de volledige line-up voor de kwartfinale terwijl Engeland v Spanje de knock-outfase begint verscheen eerst op Football365.com.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside