De verjaardag van de religieuze orde van Scientology is opgenomen in de religieuze feestdagenkalender van Spanje

De verjaardag van de religieuze orde van Scientology is opgenomen in de religieuze feestdagenkalender van Spanje

Kalender met religieuze festiviteiten voor 2022 in Spanje

Freewinds-schip in het Caribisch gebied

Kijk Inside the Freewinds op het Scientology Network.

De groeiende religieuze orde van Scientology wordt 55, en is opgenomen in de officiële religieuze festiviteitenkalender van Spanje.

Leden van de Sea Organization verbinden zich van ganser harte en voor eeuwig om het Credo van Scientology te vervullen: de rechten van mensen hoog te houden, inclusief hun spirituele recht op gezond verstand.”

— Frank Flinn, hoogleraar Religiewetenschappen, Universiteit van Washington

BRUSSEL, SPANJE, 4 augustus 2022 /EINDresswire.com/ — Aanstaande 12 augustus 2022 zal het 55 jaar geleden zijn dat de oprichter van Scientology, L. Ron Hubbard, begon op de Spaanse Canarische Eilanden als een onderzoeksproject naar de spirituele aard van de mensheid, wat de religieuze orde van de religie is geworden die door scientologen wordt beleden.

Daarom wordt zo’n historische datum voor Scientology, opgenomen in een kalender van religieuze festiviteiten, onderzocht en geproduceerd door het kantoor van de Spaanse premier, de openbare Stichting Pluralisme en Coëxistentie, een herdenking op zich.

“We werken voor een samenleving die geïnformeerd is, respect heeft voor de diversiteit van overtuigingen en toegewijd is aan de processen om het samenleven te verbeteren, waarde te hechten aan de weg die is afgelegd naar het huidige kader van rechten en vrijheden, waaronder religieuze vrijheid, en het bevorderen van een betere kennis van de diversiteit van overtuigingen en religieuze praktijken.” zegt de website van de staatsstichting.

De kalender, die dit jaar de Scientology festiviteiten in hun papieren editie, beschrijven ze het in het kort als de “Verjaardag van de Scientology broederschap genaamd de ‚Zee Organisatie‘. Op 12 augustus 1967, tijdens een van Ron Hubbards verblijven op de Canarische Eilanden, werd de religieuze orde van Scientology (genaamd de “Zee Organisatie”) gevormd.” En zegt verder: “Deze religieuze orde is toegewijd aan het beschermen van de zuiverheid van de leerstellige en bestuurlijke leringen van Scientology. De leden leggen eeuwige geloften af ​​en wijden zich uitsluitend aan de religie.”

Siehe auch  Die besten 30 Gürteltasche Damen Stylisch Handverlesen für Sie

Scientology’s vragen en antwoorden website biedt een meer diepgaande maar toch basale uitleg van de Zee organisatie en legt uit dat het “in 1967 is opgericht en ooit vanaf een aantal schepen heeft geëxploiteerd. Het werd opgericht om L. Ron Hubbard te helpen bij geavanceerde onderzoeksactiviteiten en om toezicht te houden op kerkelijke organisaties over de hele wereld. De Sea Organization is toevertrouwd om de geavanceerde diensten van Scientology te bedienen.”

De leden van deze moderne religie geloven dat ze onsterfelijke zielen zijn, dus degenen die de roeping van de religieuze orde vinden, „committeren voor een eeuwigheid“, zegt Ivan Arjona, voorzitter van het Europese Bureau van de Scientology Kerk voor Openbare Zaken en Mensenrechten. De officiële website legt uit dat:

“De eerste leden van de Sea Organization formuleerden een belofte van een miljard jaar om hun eeuwige toewijding aan de religie te symboliseren en deze wordt vandaag nog steeds ondertekend door alle leden. Het is een symbolisch document dat, vergelijkbaar met geloften van toewijding in andere religies en orden, dient om de eeuwige toewijding van een individu aan de doelen, doeleinden en principes van de Scientology religie aan te duiden.”

Frank Flinn, PhD en Adjunct Professor in Religiestudies van de Washington University, Saint Louis, Missouri, in een onderzoekspaper genaamd “The Sea Organization and its Role within the Church of Scientology”, zei:

“Leden van de Sea Organization verbinden zich van ganser harte en voor eeuwig om het Credo van Scientology te vervullen: om de rechten van mensen te handhaven, inclusief hun spirituele recht op gezond verstand en om de fundamentele goedheid van de mensheid te bevestigen en het overkoepelende doel van overleven dat nauw verbonden is met de redding van de geest.”

Siehe auch  Sistem baru ini mengungkapkan banyak informasi: lima temuan paling kontroversial

Posities in de Sea Organization (meer dan 7000 wereldwijd) zijn analoog aan die van leden van religieuze orden in andere religies. „Ze lopen voorop bij het leiden van de enorme sociale missie van de kerk“, zegt Arjona, „waaronder enkele van ’s werelds grootste niet-gouvernementele campagnes voor drugspreventie en mensenrechteneducatie, en vele andere wereldwijde programma’s die het leven van miljoenen raken.“ Het lijkt dus duidelijk dat leden van de Sea Organization zich terdege bewust zijn van de wereld waarin ze leven, en dat hun dienst, volgens de kerk en parochianen, volledig is toegewijd aan het helpen van de mensheid. “Ze leven geen afgezonderde levens”, zegt Arjona (zelf lid van de Sea Org), “maar maken heel erg deel uit van deze uitdagende samenleving die zoveel roepingen nodig heeft”.

Scientology Europa
Europees Bureau voor openbare aangelegenheden en mensenrechten
+ +32 2 533 28 00
mail ons hier
Bezoek ons ​​op sociale media:
Facebook
Twitter
LinkedIn

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside