De verbluffende transformatie van prinses Leonor, de toekomstige koningin van Spanje

De verbluffende transformatie van prinses Leonor, de toekomstige koningin van Spanje

In 1936, toen prinses Elizabeth van York net 10 was, deed haar oom, koning Edward VIII, afstand van de Britse troon zonder legitieme erfgenamen op zijn naam (via Geschiedenis.) In volgorde van opvolging ging de kroon naar de volgende jongere broer van Edward, prins Albert van York, die vanaf dat moment bekend stond als koning George VI, per Britannica en Tijd. Aangezien George VI de vader van prinses Elizabeth was, werd Elizabeth de vermoedelijke opvolger, terwijl haar jongere zus, prinses Margaret, die bekend stond als de meer sympathieke en extraverte van de twee, toekeek met wat sommigen karakteriseren als afgunst (volgens Marie Claire).

In 2014, toen Infanta Leonor slechts acht was, deed haar grootvader, koning Juan Carlos, afstand van de troon ten gunste van zijn zoon Felipe. Net als Elizabeth werd Leonor op dat moment in haar nieuwe rol gestoken als dochter van de vorst, kroonprinses en vermoedelijke erfgenaam. Net als Elizabeth is Leonor de meer gereserveerde van de twee zussen, per Royal Central. Hoewel we niet kunnen zeggen of Sofia jaloers is op Leonor omdat hij de eerste in de rij voor de troon is, zijn de parallellen tussen de reis van koningin Elizabeth II naar de troon en die van Leonor nog steeds behoorlijk opmerkelijk. In feite, net zoals Leonor’s geboorterecht op de kroon kon worden weggevaagd door de geboorte van een jongere broer, zo had dat ook van Elizabeth kunnen zijn. Natuurlijk weten we hoe dat voor Elizabeth ging. Gezien de leeftijden van Felipe en Letizia, is het heel goed mogelijk dat de geschiedenis zich herhaalt.

Siehe auch  Vesolo-Alberdema | Pesan Houghton adalah bahwa cinta adalah yang terpenting dalam pernikahan pasangan

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside