De unieke manier van de koningin van Spanje om een ​​overwinningsboodschap naar Oekraïners te sturen

De unieke manier van de koningin van Spanje om een ​​overwinningsboodschap naar Oekraïners te sturen

De Oekraïense soldaten werden verrast door niemand minder dan de koningin van Spanje. Koningin Letizia van Spanje heeft traditionele worstjes en een ansichtkaart gestuurd om Oekraïne de overwinning op Rusland toe te wensen. De zending omvatte ook een zending granaatwerpers die door Spanje naar de Oekraïense soldaten waren gestuurd, volgens een rapport van Dagelijkse ster.

De Oekraïense soldaten ontdekten een ansichtkaart met de woorden „Ik wens je de overwinning!“ in een lading granaatwerpers uit Spanje. Leticia, met liefde“, aldus de verslag doen van.

Een tweet van een gebruiker Visegrad zei: „Oekraïne heeft zojuist een enorme lading wapens uit Spanje ontvangen. De Oekraïners vonden Spaanse worstjes tussen de dozen met granaatwerpers en een ansichtkaart met de tekst: „Ik wens je de overwinning! Met liefde, Leticia.“ Het duurde even voordat ze begrepen dat het van de koningin van Spanje was.“

Ondertussen, in de havenstad Mariupol, geloofden een aantal vrouwen en kinderen die aan het front waren geëvacueerd uit een staalfabriek het laatste verdedigingsbolwerk in de gebombardeerde ruïnes van de havenstad Mariupol, zeiden een Oekraïense functionaris en Russische staatsnieuwsorganisaties: maar honderden zullen vast blijven zitten met weinig voedsel, water of medicijnen.

De Verenigde Naties werkten aan een evacuatie van de tot 1.000 burgers die onder de uitgestrekte Azovstal-fabriek uit het Sovjettijdperk leefden, nadat talloze eerdere pogingen waren mislukt. Oekraïne heeft niet gezegd hoeveel strijders er ook in de fabriek zijn, het enige deel van Mariupol dat niet door Russische troepen wordt bezet, maar Rusland schat het aantal op ongeveer 2.000. Naar schatting zijn er nog 100.000 burgers in de stad.

Siehe auch  Análisis estratégico: las exportaciones de teléfonos inteligentes Xiaomi Q121 Chile gana un 1000 por ciento, listo para ser el segundo en 2021 | Negocio Nacional

De humanitaire VN-woordvoerder Saviano Abreu zei dat de wereldorganisatie in onderhandeling was met de autoriteiten in Moskou en Kiev, maar dat hij geen details kon geven over de lopende evacuatie-inspanning „vanwege de complexiteit en vloeiendheid van de operatie“.

„Er zijn op dit moment lopende afspraken op hoog niveau met alle regeringen, Rusland en Oekraïne, om ervoor te zorgen dat je burgers kunt redden en de evacuatie van burgers uit de fabriek kunt ondersteunen“, vertelde Abreu aan de AP. media die zogenaamd VN-gemarkeerde voertuigen in Mariupol tonen.

Oekraïne heeft het mislukken van talrijke eerdere evacuatiepogingen toegeschreven aan aanhoudende Russische beschietingen.

Abboneer op Mint-nieuwsbrieven

* Vul een geldig e-mailadres in

* Bedankt voor het abonneren op onze nieuwsbrief.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside