De regering van Jharkhand steunt 7 tribale meisjes uit de staat op de shortlist voor FIFA U-17 World Cup

De regering van Jharkhand steunt 7 tribale meisjes uit de staat op de shortlist voor FIFA U-17 World Cup

De regering van Jharkhand heeft besloten alle mogelijke steun te geven aan de zeven tribale meisjes uit de staat die zijn geselecteerd voor het nationale coachingkamp voor het FIFA Under-17 Women’s World Cup 2022. Het Indiase team, bestaande uit 33 spelers, heeft Jamshedpur bereikt voor het trainingskamp .

De Jharkhand-meisjes onder de 33 Indiase spelers zijn Anjali Munda, Salina Kumari, Sudha Ankita Tirkey, Astam Oraon, Poornima Kumari en Neetu Linda en Anita Kumari. Van de 33 zullen 18 spelers het team bereiken dat het WK zal spelen.

In een verklaring zei de regering van Jharkhand dat de meisjes uit de staat enorme moed en geduld hebben getoond tijdens de pandemie.

„Nu zijn ze allemaal klaar om de natie te vertegenwoordigen. De deelstaatregering… heeft ook de broodnodige bereidheid getoond om hun dromen waar te maken. Ondersteuning zal worden verleend aan de geselecteerde kandidaten die uit de kampen komen door het ministerie van Toerisme, Kunst, Cultuur, Sport en Jeugdzaken“, voegde het eraan toe.

Poornima Kumari, een inwoner van Gumla die is geselecteerd voor het kamp, ​​zei dat hun training in Goa werd beïnvloed door de pandemie, maar dat ze in Jharkhand konden oefenen met hulp van de deelstaatregering.

„Mijn dorp had niet de faciliteiten om te oefenen, vooral niet voor voetballende meisjes. Maar dankzij hulp en steun van de staat kon ik spelen“, zei ze.

De zeven meisjes volgden in februari-maart 2021 een training in Goa, maar moesten vanwege de pandemie terugkeren naar Jharkhand en er werd een training georganiseerd in Ranchi, aldus de verklaring.

Siehe auch  Madhya Pradesh, Jharkhand, Haryana en Uttar Pradesh winnen nationaal kampioenschap sub-junior vrouwen | Hockey Nieuws

„Om deze meisjes te ondersteunen, werden voetbaltenues geleverd door het ministerie van Sport en werden T-shirts geleverd door UNICEF. UNICEF heeft de geselecteerde spelers geïdentificeerd als kampioenen van verandering voor kinderrechten“, aldus het.

Kalinga Stadium in Bhubaneswar, Jawaharlal Nehru Stadium in Goa’s Margao en DY Patil Stadium in Navi Mumbai zullen in oktober het WK organiseren. De loting voor het toernooi vindt op 24 juni plaats in Zürich in Zwitserland.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside