De Maleisische Damok mist het Junior GP-podium in Spanje

De Maleisische Damok mist het Junior GP-podium in Spanje

Alleen de Maleisische Syarifuddin Azman, die bij motorracefans beter bekend staat als Damok, mist een podiumplaats. Tijdens de race van het weekend op Circuit Ricardo Tormo in Valencia, Spanje, eindigde Damok als vierde in Race 2, achter de uiteindelijke racewinnaar Jose Antonio Rueda en de tweede en derde finishers Filippo Farioli en David Salvador.

Damok, rijdend voor SIC Racing in de FIM Junior GP-klasse op een eencilinder Honda NSF250R, eindigde Race 1 op de zevende plaats en zei dat er veel complicaties waren in de race. „Ik crashte een paar keer bijna, maar ik slaagde erin om de race op P7 te eindigen“, zei Damok na de race.

Race 2 zag de 21-jarige uit Puchong, Selangor in de kopgroep vechten om punten. “Er waren een paar crashes voor mij die mij en mijn teamgenoot Facundo (Lambias) vertraagden. Ik had het geluk dat ik zijn fiets kon ontwijken toen hij crashte. Ik bid dat hij zo snel mogelijk beter wordt‘, zei Damok.

Ondanks de hitte en bijna crashte tijdens het proces, slaagde Damok erin om de kopgroep te pakken, maar moest genoegen nemen met de vierde plaats, met een achterstand van slechts 0,615 seconde achter de uiteindelijke racewinnaar Rueda. Met tot nu toe twee races in de Junior GP-kalender van 2022, staat Syarifuddin nu op de achtste plaats in het kampioenschap met 22 punten.

Siehe auch  Excluya a la minera chilena brasileña IG4 de $ 916 millones para convertirse en un socio importante en SQM-sources

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside