De gevaarlijkste stad van Spanje voor toeristen genaamd Bilbao en Barcelona | Reisnieuws | Reis

De gevaarlijkste stad van Spanje voor toeristen genaamd Bilbao en Barcelona |  Reisnieuws |  Reis

Bilbao is de gevaarlijkste stad van Spanje volgens statistieken van Numbeo. De gemiddelde misdaadscore voor Spanje is 35.

De misdaadscore van Bilbao is met 54,76 een stuk hoger dan het gemiddelde. Mensen in Bilbao maken zich meer zorgen over het stelen van hun spullen dan mensen in de Spaanse hoofdstad Madrid.

De Noord-Spaanse stad is de grootste in de Baskische regio van Spanje en ligt dicht bij prachtige stranden.

Veel bezoekers gaan ook naar het ongelooflijke Guggenheim-museum met een uitgebreide collectie hedendaagse kunst.

NIET MISSEN

De derde gevaarlijkste stad was Palma de Mallorca op het populaire vakantie-eiland Mallorca in de Balearen.

Hoewel Mallorca veel luxe toeristenresorts heeft, zijn er ook feestbestemmingen zoals Magaluf.

De regering van de Balearen pakt overmatig alcoholgebruik hard aan, maar er zijn verschillende ernstige incidenten en gevechten geweest in Magaluf.

Toeristen moeten goed op hun eigendommen letten en contact opnemen met de politie als ze hulp nodig hebben.

Gelukkig is gewelddadige misdaad uiterst zeldzaam in Spanje en zijn de bezoeken van de meeste Britten probleemloos, maar het is belangrijk om je bewust te zijn van verschillende gevaren.

De Britse regering adviseert: “Dieven werken vaak in teams van twee of meer mensen en hebben de neiging om geld en paspoorten als doelwit te nemen.

„Stuur niet al uw waardevolle spullen op één plek en vergeet niet om een ​​fotokopie of gescande kopie van uw paspoort op een veilige plek te bewaren.“

De regering adviseert ook dat persoonlijke aanvallen en seksuele activa zeldzaam zijn, maar kunnen voorkomen en vaak worden uitgevoerd door andere Britse onderdanen.

Siehe auch  ¿QUÉ ES EL CAFÉ BLANCO PLANO?

Er stond: „Koop je eigen drankjes en houd ze te allen tijde in het oog om er zeker van te zijn dat ze niet geprikt zijn.“

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside