De epische reactie van Chelsea-man op het vergeten van zijn rol voor Spanje

De epische reactie van Chelsea-man op het vergeten van zijn rol voor Spanje

Al maanden aanvoerder van Chelsea Cesar Azpilicueta wordt verwacht om mee te doen Barcelona.

De La Liga-reuzen hebben er geen geheim van gemaakt dat ze de 32-jarige naar Camp Nou willen halen. De hachelijke financiële toestand van La Blaugrana betekent naar verluidt echter dat ze: kunnen zelfs geen spelers registreren die ze al hebben ondertekendlaat staan ​​eventuele verdere aankomsten.

Barça’s geldproblemen hebben Azpilicueta in het ongewisse gelaten. Met geen onmiddellijk teken van een verhuizing naar Catalonië in zicht, is de Blues-verdediger in plaats daarvan naast zijn Chelsea teamgenoten voor hun pre-season tour door de VS.

Per een verslag van The SunXavi Hernandez’s kant wilde graag een deal rond krijgen voor de Spanjaard voordat hij naar Noord-Amerika vertrok.

Ze waren echter niet succesvol, want Azpilicueta werd zondagochtend vanuit Los Angeles gezien op training met de Londense club op een foto die op het officiële Twitter-account van Chelsea was geüpload.

Barcelona bevindt zich momenteel in een administratieve nachtmerrie, maar ze hebben op de een of andere manier een manier gevonden om de afgelopen 12 maanden een aantal transfers af te ronden, ondanks dat ze diep in het rood stonden.

Ze hopen op een vergelijkbaar resultaat als het Azpilicueta betreft, voordat ze op 13 augustus thuis aan Rayo Vallecano beginnen aan hun La Liga-campagne van 2022/23.

Als de verhuizing moet plaatsvinden, zal de speler zelf natuurlijk zoveel mogelijk tijd willen hebben om in zijn nieuwe omgeving te slapen voordat hij in competitieve actie gaat.

Azpilicueta tegen Lionel Messi van Barcelona in 2018
LONDEN, ENGELAND – FERUARY 20: Lionel Messi van Barcelona wordt uitgedaagd door Cesar Azpilicueta van Chelsea tijdens de UEFA Champions League Round of 16 First Leg wedstrijd tussen Chelsea FC en FC Barcelona op Stamford Bridge op 20 februari 2018 in Londen, Verenigd Koninkrijk. (Foto door Shaun Botterill/Getty Images,)

Na 476 wedstrijden voor Chelsea in de afgelopen 10 seizoenen, is Azpilicueta gewend geraakt aan de vrijheid om naar believen langs de rechterflank te bewegen.

Siehe auch  Die besten 30 Handy Hülle S8 Handverlesen für Sie

De veteraan was zelfs zo comfortabel geworden met het spelen in een back-vijf onder Blues-baas Thomas Tuchel, dat hij een ongelukkige hersenspinsel kreeg toen hij vorig jaar Spanje vertegenwoordigde – en zijn reactie daarop was absoluut briljant.

Op Stamford Bridge kon Azpilicueta naar voren plunderen, in de wetenschap dat hij voldoende dekking had achterin voor het geval zijn zijde in balbezit zou komen.

Quiz: Kun jij de speler raden uit hun Wikipedia-carrièrepad?

Helaas was dat niet het geval toen hij vorig jaar dienst had bij Luis Enrique’s Spaanse kant tegen Italië, waar van de Chelsea-man werd verwacht dat hij in een traditionele vier-aan-de-rug-formatie zou opereren.

Geen probleem voor een speler met de ervaring van Azpilicueta natuurlijk, behalve dat hij helemaal vergat dat hij niet in zijn clubsysteem speelde.

Azpilicueta nam de bal diep op zijn eigen helft in bezit en stormde langs een Italiaanse aanvaller voordat hij de bal aflegde aan een teamgenoot toen hij de middenlijn naderde.

Cesar Azpilicueta in actie voor Spanje
BADAJOZ, SPANJE – SEPTEMBER 05: Cesar Azpilicueta van Spanje rent met de bal door tijdens de 2022 FIFA World Cup Qualifier-wedstrijd tussen Spanje en Georgië in Estadio El Nuevo Vivero op 5 september 2021 in Badajoz, Spanje. (Foto door David Ramos/Getty Images)

Daar was hij echter nog niet klaar. Azpilicueta wilde graag meer cijfers toevoegen aan de Spaanse aanval – zoals hij gewend was bij Chelsea – en snelde het Italiaanse grondgebied binnen.

Enkele seconden later dringt het tot de verdediger door dat hij mijlenver uit positie is en dat zijn team achterin mogelijk kwetsbaar is. Azpilicueta legde ongelovig zijn handen op zijn hoofd en leek oprecht ontdaan van zijn fout en schuifelt schaapachtig terug om zijn toegewezen rol te hervatten.

Het was een van die momenten als speler waarvan je hoopt dat hij onder de radar verdwijnt. Helaas voor Azpilicueta zou dat nooit gebeuren met foto’s van de Nations League-clash die over de hele wereld werden uitgestraald.

Siehe auch  Berjalan dengan Emas: Atlet dari negara-negara ini mendapatkan lebih banyak dari medali

Het duurde niet lang voordat de schitterende beelden hun weg vonden naar TikTok, waar ze later op Twitter werden gedeeld – en meer dan 35.000 keer genoten.

Je kunt het hieronder zelf bekijken.

Bekijk: Azpilicueta’s hilarische reactie nadat hij was vergeten dat hij niet voor Chelsea speelt terwijl hij dienst heeft bij Spanje

Afgaand op zijn lichaamstaal nadat hij zich zijn fout realiseerde, beloofde Azpilicueta zichzelf waarschijnlijk daar en toen dat hij iets meer oplettend zou zijn bij het oprukken naar het veld.

Waar zijn toekomst ook ligt op clubniveau, de Chelsea-legende zou het zeker zo snel mogelijk opgelost willen zien. Of dat realistisch is, gezien de huidige omstandigheden van Barcelona, ​​valt nog te bezien.

Lucas Pacqueta naar Arsenal? | Laatste via The Football Terrace


Nieuws nu – Sportnieuws

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside