David de Gea van Manchester United is weggelaten uit de Spaanse selectie en in plaats daarvan is David Raya van Brentford opgenomen

David de Gea van Manchester United is weggelaten uit de Spaanse selectie en in plaats daarvan is David Raya van Brentford opgenomen

Manchester United-doelman David de Gea is weggelaten uit de Spaanse selectie van Luis Enrique.

De Gea is sinds oktober 2020 niet meer voor Spanje verschenen, ondanks dat hij regelmatig in de selecties van Enrique te zien is.

Unai Simon van Athletic Bilbao was de afgelopen maanden vaak de eerste keus, met Robert Sanchez van Brighton & Hove Albion als back-up naast De Gea.

En De Gea zal niet toevoegen aan zijn 45 interlands voor Spanje als ze later deze maand met vrienden tegen Albanië en IJsland spelen.

Brentford-doelman David Raya is in plaats daarvan opgeroepen om De Gea te vervangen, omdat hij zijn land nog nooit in welke leeftijdsgroep dan ook heeft vertegenwoordigd.

Raya, 26, zit sinds 2012 in het Engelse voetbal, toen hij naar Blackburn Rovers verhuisde.

De in Barcelona geboren stopper is een vaste waarde voor Brentford sinds hij in 2019 bij West-Londen kwam.

Raya miste dit seizoen 14 Premier League-wedstrijden nadat ze een ernstige knieblessure opliep in de 2-1 nederlaag van Brentford tegen Leicester City in oktober. Hij maakte zijn rentree in de 2-0-nederlaag bij Manchester City op 9 februari en zit sindsdien tussen de stokken.

Hij heeft dit seizoen vijf keer de nul gehouden in 15 competitiewedstrijden voor Brentford en verdiende lof voor zijn opvallende distributie.

(Foto: James Gill – Danehouse/Getty Images)

Siehe auch  Kardinal Poe: 'Myanmar memiliki lebih banyak senjata daripada makanan'

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside