Cristiano Ronaldo’s supercar van een miljoen dollar crasht in huis in Spanje | Voetbal Nieuws

Cristiano Ronaldo’s supercar van een miljoen dollar crasht in huis in Spanje |  Voetbal Nieuws

Een supercar van de Portugese voetbalgrootheid Cristiano Ronaldo – met een waarde van £ 1,8 miljoen – is maandag gecrasht tegen een huis op Mallorca, volgens rapporten in Spanje. De spits van Manchester United is met zijn gezin op vakantie op het eiland en zou de auto naar Mallorca hebben verscheept.

Hij is ingesteld om later deze maand terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk, voorafgaand aan de start van het pre-seizoen van Manchester United. Volgens El Periodico Mediterraneo werd de Bugatti Veyron bestuurd door een medewerker van de Portugese superster, toen hij maandagochtend tegen de ingang van een huis crashte.

De bestuurder van het voertuig heeft geen ernstige verwondingen opgelopen, maar de schade aan de voorkant van het voertuig is groot.

Ronaldo is een van de rijkste atleten ter wereld en staat bekend om zijn vele luxe auto’s. De auto die crashte was naar verluidt een van de twee die de Portugese kapitein voor de vakantie naar het eiland had verscheept.

De voorkant van de Bugatti zou zijn vernield en onderzoekers hebben onthuld dat er geen ander voertuig bij betrokken was.

Naast de lokale politie die in dienst was van het gemeentehuis van Bunyola, kwamen ook agenten van de Guardia Civil ter plaatse.

Ronaldo zal zich aansluiten bij een nieuwe manager zodra hij terugkeert naar Manchester met de club die Erik Ten Haag rekruteert in de positie na een middelmatig optreden vorig seizoen. Hoewel er twijfels bestonden of het paar zou kunnen samenwerken, hebben zowel Ten Haag als Ronaldo hun enthousiasme uitgesproken om aan de slag te gaan.

Siehe auch  Nieuwe storm die Spanje binnenkomt, zal in sommige delen meer 'modderige regen' veroorzaken

„Wat ik van hem weet, is dat hij fantastisch werk heeft geleverd voor Ajax, dat hij een ervaren coach is“, vertelde Ronaldo vorige maand op de website van de club. „Maar we moeten hem tijd geven. We zijn blij en opgewonden, niet alleen als spelers, maar ook als supporters. Ik wens hem het beste en laten we geloven dat we volgend jaar prijzen gaan winnen.“


Verhaal sluiten

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside