Corvette-prototype brandt tot de grond af in Spanje

Corvette-prototype brandt tot de grond af in Spanje

GM’s volgende C8 Corvette-iteratie is een belangrijke. De auto die naar verwachting E-Ray gaat heten, moet elektrische ondersteuning op de voorwielen hebben, terwijl een traditionele midscheeps V-8 de achterwielen blijft aandrijven, een formule die beproefd is geworden voor supercars met middenmotor en elektrificatie toevoegt. Deze auto’s zijn getest sinds in ieder geval GM’s eerste aankondiging van een aanstaande hybride in april 2022, hoewel prototypes die mogelijk E-Rays waren, ook waren gespot tijdens de ontwikkeling van de aanstaande Z06. Over het algemeen leek die test goed te gaan. Dat bleek eerder deze week niet het geval in Spanje.

Deze inhoud wordt geïmporteerd van Instagram. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

Een video Gepost op Instagram door prototype spotters CocheSpias toont een gecamoufleerde C8 van een soort die afbrandt op een berguitzicht. Tegen de tijd dat de video begint, is de hele achterste tweederde van de auto al overspoeld door enorme vlammen.

Hoge resolutie foto’s verkregen door GM Authority laat de nasleep zien, met alleen de wielen die nog over zijn om aan te geven dat het wrak ooit een Corvette was. Ze melden dat de brand begon in de motorruimte voordat de batterijen werden bereikt, waardoor het prototype als een totaal verlies achterbleef. Hoewel het zeker geen ideaal resultaat is, is het soms wat er gebeurt als een prototype dat is gebouwd voor testen in extreme omstandigheden, aan die voorwaarden voldoet.

De ontwikkeling van de C8 Corvette hybrid gaat verder, de eerste geëlektrificeerde Corvette van velen. Hoewel de schijnbare E-Ray „al volgend jaar“ beschikbaar zal zijn, heeft General Motors nog geen officiële tijdlijn op de eerste volledig elektrische Corvette gezet.

Siehe auch  Perbatasan Vietnam dan Kolombia telah dibuka kembali untuk bawang Belanda

Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en geïmporteerd op deze pagina om gebruikers te helpen hun e-mailadressen te verstrekken. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside