Correos schrijft aanbesteding uit voor 800 elektrische motoren in Spanje

Correos schrijft aanbesteding uit voor 800 elektrische motoren in Spanje

De Spaanse postdienst Correos heeft een aanbesteding uitgeschreven om haar bezorgvloot uit te breiden met 800 nieuwe elektrische motoren. Hiervan zullen 700 tweewielers en 100 driewielige elektrische motoren zijn. Correos wil de voertuigen leasen voor een periode van 60 maanden.

Het contract wordt eind mei gegund en de voertuigen moeten in november in gebruik worden genomen. De nieuwe elektrische motorfietsen zullen de leveringsvloot van Correos uitbreiden tot ongeveer 2.400 elektrische voertuigen en 300 hybride voertuigen. In 2018 meldden we dat het postbedrijf elektrische bakfietsen aan het testen was.

Het Spaanse postbedrijf – dat volgens hun website in 1716 werd opgericht – begon in 2017 met hun inspanningen om hun wagenpark koolstofarm te maken toen ze in Sevilla een proefproject met elektrische fietsen lanceerden. Dit vormde de basis van de testen in implementatie van elektrische bakfietsen een jaar later.

De huidige aanbesteding voor 800 elektrische fietsen moet het bedrijf in staat stellen te leveren aan gebieden waar het gebruik van verbrandingsmotoren is verboden en om te voldoen aan de Europese milieunormen. Het bedrijf zegt dat wanneer het deze fietsen in gebruik neemt, ze deel zullen uitmaken van de grootste elektrische bezorgvloot van Spanje.

In de zojuist aangekondigde aanbesteding heeft Correos gezegd dat de winnaars van de contracten niet alleen de voertuigen, het transport en de levering moeten leveren, maar ook een reeks aanvullende diensten moeten leveren, waaronder garantiebeheer, preventief en correctief onderhoud, wegenwacht, ITV, Boetes, ongevallen, beheer van vervangende voertuigen, registratie, documentatie en opleiding.

Correos, moederbedrijf van Correos Group, zegt dat het een van de belangrijkste bedrijven van Spanje is in termen van omvang, territoriale aanwezigheid, menselijk kapitaal en fysieke en digitale infrastructuur. Het bedrijf wijst er op zijn website op dat het bij wet is aangesteld om de universele postdienst op het hele Spaanse grondgebied aan te bieden, waarbij het verplicht is te voldoen aan criteria van efficiëntie, kwaliteit en betaalbaarheid, wat bijdraagt ​​aan de duurzaamheid van postcommunicatie.

Siehe auch  Statistik virus Corona di seluruh dunia untuk minggu ke-43

apex-insight.com, correos.com (in het Spaans)

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside