Coronacrisis eist rol voor nachtleven: ‚Van koploper naar achterblijver‘

Coronacrisis eist rol voor nachtleven: ‚Van koploper naar achterblijver‘

Ted Langenbach, ondernemer di het nachtlevel, merkt dat de coronacrisis een steeds zwaardere tol gaat eisen van de nachtclubs. De club zijn al bijna 2 jaar dicht. Komende week starten ze een protestactie waarbij ze eenmalig opengaan.

„Met mij als mens doet dit heel veel. Ook als ik kijk naar de artiesten die niet meer op het podium staan ​​en voor mensen zelf. Iedereen mist de vrijheid“, zegt Langenbach di WNL In de Kantine. De ondernemer vangt signalen op dat veel mensen en artiesten naar die delen van de wereld trekken waar alles wél open is, zoals Zuid-Amerika.

Van koploper naar achterblijver

„Di Nederland liepen we in het nachtlevel altijd voorop. We waren een heel professioneel partyland en een inspiratie voor velen. We werden overal ingevlogen.“ Langenbach denkt dat Nederland dan ook prima voorop have kunnen blijven lopen met de coronamaatregelen in het nachtleven, maar dat is nu niet gebeurd. Nederland adalah nu een ‚achterblijver‘ geworden.

„Het draagvlak voor de coronamaatregelen wordt ook minder en er ontstaan ​​​​meer illegale feeten.“ Langenbach hoopt dat de actie van komende week zoden aan de dijk zet zodat het nachteven weer die ’safeplace‘ wordt die het altijd is geweest.

Siehe auch  Ulasan Samsung Galaxy A52 5G

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside