Coldenhoff (MXGP) en Vialle (MX2) controleren kwalificatie in Spanje

Coldenhoff (MXGP) en Vialle (MX2) controleren kwalificatie in Spanje

Het volgende persbericht is van Infront Moto Racing:

intu-Xanadù – ARROYOMOLINOS (Spanje)Een warme dag in Arroyomolinos besluit de actie van zaterdag tijdens de MXGP van Spanje, waarbij Glenn Coldenhoff van Monster Energy Yamaha Factory Racing en Tom Vialle van Red Bull KTM Factory Racing de controle over de MXGP- en MX2-kwalificatieraces overnemen.

Ondanks de temperaturen tot ver in de jaren ’30, wisten zowel Coldenhoff als Vialle hun hoofd koel te houden en de poleposition op de gate veilig te stellen, klaar voor de races van morgen.

Naast de MXGP- en MX2-kwalificatieheats zijn we ook getuige van de eerste races van de WMX en EMX125 gepresenteerd door FMF Racing, die werden gewonnen door Courtney Duncan van Big Van World MTX Kawasaki, die na een blessure terugkeerde naar het racen, terwijl Alexis van Fantic Factory Team Maddii Fueri zegevierde in de 125cc-categorie en hoopt morgen zijn succes te herhalen voor een sterk algemeen resultaat.

Toen de poort viel voor de MXGP-kwalificatierace, nam Jeremy Seewer van Monster Energy Yamaha Factory Racing de vroege leiding met een vliegende start voor Mattia Guadagnini van Red Bull GasGas Factory Racing, die zich tussen de leiders bevond, waaronder ook Red Bull GasGas Factory Racing’s Jorge Prado en Glenn Coldenhoff van Monster Energy Yamaha Factory Racing.

In de openingsronde maakte Pauls Jonass van Standing Husqvarna Factory Racing een aantal goede zetten toen hij derde werd net achter Coldenhoff en Seewer.

Aan het begin van de tweede ronde lag Coldenhoff al aan de leiding, want Jonass had even en werd gepasseerd door Prado, waarna Tim Gajser van Team HRC hem achtervolgde. Gajser maakte een fout bij het opstijgen van een sprong, waardoor hij zwaar van de baan landde en het resultaat crashte. De Sloveen kwam vrij snel op gang, al lag hij al op de 19e plaats.

Siehe auch  Indonesia langgar kesepakatan hutan dengan Norwegia

Prado kwam toen om Seewer heen voor de tweede plaats toen hij zijn zinnen zette op Coldenhoff voor de overwinning op eigen bodem.

Jonass crashte toen uit de vierde plaats toen hij in een van de bochten omkantelde. De Let zakte naar de negende plaats toen Coldenhoff aan kop bleef van Prado, Seewer en Maxime Renaux van Monster Energy Yamaha Factory Racing, samen met Mitch Evans van Team HRC.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside