Club Med keert na twintig jaar terug naar Spanje

Club Med keert na twintig jaar terug naar Spanje

Club Med heeft deze week zijn historische terugkeer naar Spanje gemaakt. De Club Med Magna Marbella in de regio Andalusië in Spanje komt als het eerste Spaanse resort van het merk dat in meer dan twintig jaar wordt geopend.

“We zijn trots om terug te keren naar Andalusië, een van de meest aantrekkelijke toeristische bestemmingen in Europa, met een nieuw premium resort, Club Med Magna Marbella, dat perfect laat zien wat Club Med vandaag is geworden na grote veranderingen in de afgelopen 20 jaar – een premium resort , ‚glokaal‘, gelukkig digitaal merk met als doel een duurzamer toerisme te ontwikkelen”, vertelde Henri Giscard d’Estaing, President en CEO van Club Med tijdens de openingsceremonie van het resort.

Het gezinsvriendelijke 4-Trident (4-sterren) resort ligt aan de voet van de Sierra Blanca en beschikt over meer dan vijfendertig hectare aan tuinen en terrassen die de gasten kunnen verkennen. Het pand met 485 kamers beschikt over een binnen- en buitenconcept dat is ontworpen om het prachtige mediterrane landschap te benadrukken.

Het pand ligt op korte afstand van de stad Marbella, maar met twee restaurants en drie bars op het terrein is er meer dan genoeg Spaanse flair en smaak om ervoor te zorgen dat u dicht bij het resort blijft.

„Met de opening van Club Med Magna Marbella kunnen Noord-Amerikaanse reizigers nog een andere authentieke Europese bestemming ontdekken uit Club Med’s uitgebreide internationale portfolio van premium zon- en bergresorts“, vertelt Carolyne Doyon, President en CEO van Club Med North America and the Caribbean.

„Zoals blijkt uit deze ongelooflijke opening in Zuid-Spanje, kunnen langeafstandsreizen met het gezin naar belangrijke Europese bestemmingen ook leuk, naadloos en natuurlijk all-inclusive zijn.“

Wilt u meer weten over de nieuwe Club Med Magna Marbella? Verdere details, waaronder hoe te boeken, zijn beschikbaar op de officiële Club Med-website.

Siehe auch  Waarom zijn er zoveel clubs in Spanje met de naam 'Real'?

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside