Chris Richards van Bayern München zou naar Spanje of Engeland kunnen verhuizen

Chris Richards van Bayern München zou naar Spanje of Engeland kunnen verhuizen

Er gebeurt veel in de wereld van de Rot-Weissen. Na het afsluiten van de sensationele deal met Sadio Mane van Liverpool en afscheid nemen van Marc Roca die zal verhuizen naar Leidtzou Chris Richards de volgende kunnen zijn die een verandering van omgeving zou kunnen ondergaan.

De getalenteerde, jonge Amerikaanse centrale verdediger van Bayern München, Chris Richards, kampte met voet- en hamstringblessures, waardoor hij een handvol wedstrijden miste tijdens zijn huurperiode in Hoffenheim en ook bij de USMNT. Terwijl veel clubs in de Europese topcompetities enthousiast lijken te zijn over het potentieel van Chris Richards.

Volgens recent nieuws van CBS Sportswordt gezocht door enkele clubs uit La Liga, de Premier League en Ligue 1.

„Een drietal Spaanse clubs heeft interesse getoond in de hoog aangeschreven Amerikaanse international die ook wordt gezocht door“ Southampton en Crystal Palace”, vertellen bronnen aan CBS Sports.

Bovendien stellen deze bronnen dat „de twee Premier League-ploegen de race leiden, maar er is een groeiende verwachting dat ze de sterkste uitdaging van La Liga zullen aangaan.“ Het is het begrip van de genoemde bronnen dat Valencia CF een van die clubs is die Richards in de gaten houden en er is ook geen gebrek aan geïnteresseerde partijen uit Frankrijk en Duitsland.

Bayern München is bereid om de 22-jarige centrale verdediger permanent te verkopen voor de juiste vergoeding, die wordt geschat op ongeveer € 15 miljoen. Ook is er een mogelijke terugkoopclausule in de discussie, mocht er inderdaad een verkoop plaatsvinden. Richards overgebracht van FC Dallas in 2018, aanvankelijk in bruikleen, voordat een jaar later een definitieve ondertekening plaatsvond voor een vergoeding van € 1,4 miljoen. Ondanks dat hij maar tien wedstrijden voor de club had gespeeld, wekte hij de interesse van andere teams. Om een ​​startpositie voor de WK-ploeg van de USMNT veilig te stellen, kan een verhuizing naar Spanje of Engeland voordelig zijn, aangezien hij momenteel geen grote rol lijkt te spelen in het seizoen 2022/23 van Bayern München.

Siehe auch  'Mereka yang tidak berpikir mereka dapat membeli sendiri dari pasar LST'

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside