Cercle Brugge zet steile opmars voort bertemu 7e zege dalam 8 pertandingan | Liga Pro Jupiler 2021/2022

Cercle Brugge zet steile opmars voort bertemu 7e zege dalam 8 pertandingan | Liga Pro Jupiler 2021/2022

Zulte Waregem adalah er niet di geslaagd om Cercle Brugge een halt toe te roepen. Groen-zwart bouwde voor de rust een beslissende kloof uit. In de stand komt Cercle aansluiten bij een peloton dat strijdt voor Play-off II.

Cercle Brugge – Zulte Waregem di een noteendop:

 • waktu tidur: Na een blunder van Didillon zorgt de aansluitingstreffer van Vossen nog voor een prangende slotfase. Zulte Waregem gelooft plot weer in een punt, maar invaller Denkey drukt die hoop al snel weer de kop in.

 • Pertandingan Man van de: Een doelpunt en een assist, Dino Hotic adalah vanavond dé bepalende speler bij Cercle. Zijn vroege penaltytreffer zette de thuisploeg meteen op de goede weg en kort voor de rust leidde zijn hoekschop tot de 2-0 van Popovic. Ook in de derde Brugse gol jika hij zijn aandeel bertemu een uitstekende pra-bantuan.
 • Pechvogel van de pertandingan: Dia adalah niet meteen de wedstrijd van Zinho Gano. Hij gaf Popovic kort voor de rust te veel ruimte bij de 2-0 en kopte kort na de rust een uitgelezen kans op de aansluitingstreffer op de paal.

 • Opvallend: Het Thalhammer-effect adalah nog steeds niet uitgewerkt. Sinds de komst van de Oostenrijkse pelatih zit Cercle Brugge aan 6 overwinningen dalam 7 wedstrijden. De zegereeks werd enkel onderbroken door een nederlaag bij competitieleider Union.
 • Mengutip: „De comeback van het jaar? Ja, het is inderdaad wel mooi. Ik denk niet dat ik in mijn carrière al vaak 21 op 24 gehaald heb“ (Hannes Van der Bruggen)

Bekijk de goal dengan Cercle Brugge – Zulte Waregem (3-1)

Panas dalam 5 menit, Popovic kort voor de rust

Na de door corona uitgestelde wedstrijd tegen Oostende stond Zulte Waregem vandaag pas voor zijn eerste afspraak van 2022. Helaas voor Timmy Simons en co werd het een valse start van het nieuwe jaar. Een wilde actie van Boya leverde op aangeven van de VAR al snel een penalti op en Hot liet die uitgelezen kans niet liggen: 1-0 dan amper 5 menit.

Pas halfweg de eerste helft kwam Zulte Waregem onder stoom. Vossen liet tot twee keer toe een grote kans op de 1-1 onbenut. Na een listig genomen vrije trap besloot hij eerst veel te slap op Didillon, terwijl de doelman niet veel nanti letterlijk een voetje voor de gelijkmaker stak.

Bertemu de rust di zicht kwam Cercle plot weer boven water. Op een hoekschop van Hotic werd Popovic geen strobreed in de weg gelegd. Hij kwam perfect inlopen en kopte de bal in de verste hoek, buiten het bereik van Bossut. Zulte Waregem memiliki de meeste kansen, maar het trok wel meet een 2-0-achterstand de rust in.

Seck mag blij zijn dat ref en VAR mild oordelen voor slag in de nek van Deman

Blunder Didillon maakt het nog even spannend

Vroeg in de tweede helft de aansluitingstreffer dibuat, itu sangat luas skenario voor de bezoekers. Bijna was het ook zover toen Didillon zich helemaal verkeek op een hoge voorzet van Dompé, maar Gano kon niet profiteren en kopte van dichtbij op de paal.

Siehe auch  Colbrilli berangkat ke Rubik 'di dua lubang': bagaimana mungkin? | Bersepeda

Daarmee hadden we meteen het beste gezien in een kansarme tweede helft. Voor Cercle hoefde het niet meer, terwijl het bij Zulte Waregem simpelweg niet lukte. De bezoekers kwamen nauwelijks di de buurt van Didillon.

Toch was het diezelfde Didillon die ketemu een pijnlijke blunder nog voor een prangende slotfase zorgde. De aansluitingstreffer van Vossen gaf Zulte Waregem zo weer hoop, maar in de extra tijd bestliste invaller Denkey de wedstrijd: 3-1.

Ref Boucaut loopt 2 maal flink di de weg

Van der Bruggen: “Nu niet te hard van stapel lopen”

 • Jelle Vossen (Zulte Waregem): “Kami hebben de wedstrijd di de eerste helft verloren. Kami waren niet goed genoeg aan de bal. Er lag nochtans redelijk veel ruimte aan de zijkanten, maar we konden niet snel genoeg van kant verwisselen. Kami mulai ook heel slecht aan de wedstrijd bertemu hukuman mati vroege. In de tweede helft hebben we alles op alles gezet, maar de aansluitingstreffer viel net iets te laat. Het is jammer dat ons offensief van de tweede helft niks heeft opgeleverd. Dia adalah een onnodig verlies. Als we in de eerste helft beter op de afspraak zijn, dan kunnen we hier minstens een punt rapen.”
 • Hannes Van der Bruggen (Cercle Brugge): „De comeback van het jaar? Ya, dia adalah inderdaad wel mooi. Ik denk niet dat ik in mijn carrière al vaak 21 op 24 gehaald heb. Kami moeten zo voort doen, maar er ook wel van genieten. Twee maanden geleden stonden we nog in de onderste regionen, nu zijn we al wat opgeklommen. Ik weiger wel om de ambities te verleggen. Zodra we 36 punten hebben, zullen we zo goed al zeker zijn van het behoud. Zoals we de laatste 8 wedstrijden spelen, moet dat zeker mogelijk zijn. Maar we moeten nu niet te hard van stapel loopen. Kami gaan nu bertemu vertrouwen en zonder stress naar Anderlecht.”
 1. tweede helft, minuut 96. Einde. Cercle Brugge zet zijn indrukwekkende berbau Thalhammer gewoon voort. Ook thuis tegen Zulte Waregem pakt het de volle buit. Populer di Popovic legden de fundering al in de eerste helft. Een late aansluitingstreffer van Vossen zorgde nog even voor spanning, maar Denkey smoorde de hernieuwde hoop van de bezoekers snel weer in de kiem. .
 2. tweede helft, minuut 96 pertandingan afgelopen
 3. tweede helft, minuut 94. Denkey telt Zulte Waregem definitief uit. Denkey bevrijdt Cercle van de spanning. Na een prima assist van Miangue treft de invaller van dichtbij makkelijk raak. De buit adalah binnen voor de thuisploeg. .
 4. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 94 pintu Kevin Denkey van Cercle Brugge. 3, 1.
 5. tweede helft, minuut 92. 5 menit ekstra. Zulte Waregem krijgt nog 5 minuten om een ​​puntje uit de brand te slepen. .
 6. tweede helft, minuut 90. 2-1! Geen sprake van buitenspel, zo blijkt uit de beelden. Zulte Waregem komt zo uit het niks alsnog in de wedstrijd. Wordt het nog spannend voor Cercle? .
 7. Gol Afgekeurde. Didillon gaat in de slotfase nog pijnlijk de mist in op een poging van Kutesa. Hij kehilangan de bal en zo kan Vossen dalam de rebound makkelijk scoren. Er wordt gevlagd voor buitenspel, maar de VAR komt tussenbeide. Wordt het touch 2-1? . tweede helft, minuut 89.
 8. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 89 pintu Jelle Vossen van Zulte Waregem. 2, 1.
 9. tweede helft, minuut 86.
 10. tweede helft, minuut 85. Daland kopt over. Eindelijk nog eens een echte doelkans di deze tweede helft. Daland kan koppen op een hoekschop, zijn poging gaat niet zo gek ver over doel. .
 11. tweede helft, minuut 82. Ook Cercle mag het nog eens proberen op een vrije trap. Een klusje voor Hot, maar die Levert een draak van een schot af. Niet alles wat de Bosniër aanraakt, beranda vanavond di goud. .
 12. tweede helft, minuut 80. Vervancing bij Cercle Brugge, Kevin Denkey erin, Rabbi Matondo eruit
 13. Didillon eindelijk nog eens in actie. Een vrije trap van Zulte Waregem en dan is het toch nog even opletten voor Cercle. Dompé probeert het rechtstreeks en krult de bal over de muur. Didillon neemt het zekere voor het onzekere en werkt de bal in hoekschop. Tuas mati niks op. . tweede helft, minuut 79.
 14. Gele kaart voor Timothy Derijck van Zulte Waregem tijdens tweede helft, minuut 75
 15. tweede helft, minuut 74. Kansarme tweede helft. De tweede helft adalah een mager beestje. Voor Cercle hoeft het allemaal niet meer, maar ook Zulte Waregem slaagt er niet in om voor gevaar te zorgen. Een kopbal van Gano op de paal, daar moeten we het voorlopig mee doen. .
 16. tweede helft, minuut 72.
 17. tweede helft, minuut 71. Vervanging bij Zulte Waregem, Dion De Neve erin, Frank Boya eruit
 18. tweede helft, minuut 71. Sousa, de diadakan van de Cercle-pendukung sinds zijn tujuan tegen club, adalah op het veld gekomen voor Deman. Ook bij Zulte Waregem droppen ze ketemu De Neve nu nog een frisse kracht tussen de lijnen, hij vervangt Boya. .
 19. tweede helft, minuut 69. Vervanging bij Cercle Brugge, Sousa erin, Olivier Deman eruit
 20. tweede helft, minuut 65. Doumbia pakt uit met een krachtige dribbel in de zestien en legt de bal dan goed achteruit naar Vossen. Die kan vrij uithalen, maar zijn schot strandt op de rug van een Cercle-speler. .

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside