Campus krijgt een biertuin aan het water, geïnspireerd door Spanje, Portugal, Californië en nog veel meer

Campus krijgt een biertuin aan het water, geïnspireerd door Spanje, Portugal, Californië en nog veel meer

Manchester-geliefde Cloudwater Brew Co en Ramsbottom-restaurant Levanter werken deze zomer samen voor een epische samenwerking, met een bomvol zomer-geïnspireerde weekendgangers in de nieuwste wijk van Manchester, Kampus.

In de voetsporen van Le Social Wine en Common, die elk een residentie hebben gehad in de Campus-bungalow aan het water, zullen Cloudwater en Levanter zich laten inspireren door enkele van de meest zomerse hotspots ter wereld, waaronder Spanje, Portugal en het dromerige Californië.

Krediet: Meegeleverd

Met zowel verfrissende bieren van over de hele wereld als enkele van de beste Spaanse gerechten in de stad, kunnen gasten elke week genieten van een ander thema, te beginnen met ‚Manchester‘ op 15 april voor de lange paasvakantie. Het paasweekend met het Manchester-thema wordt gevolgd door Spanje, Californië, Mexico, Ierland, New York, Canada, Portugal en New England, met ook een levendig Koninginnedagfeest in petto.

Gedurende tien weken zullen gast-dj’s elk weekend de decks betreden, terwijl lokale artiesten ook hun werk in de bungalow zullen laten zien. Cloudwater Brew Co zal het verse bier leveren, terwijl het team van Levanter elke zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur tapas, gigantische paella en charcuterieborden zal serveren, naast een Spaanse brunch. De brunch biedt een altijd wisselend menu met Spaanse gerechten, naast Bloody Mary-cocktails van de tap, met elke week een andere basisgeest en garnering die bij het thema past.

Krediet: Meegeleverd

Paul Jones, mede-oprichter van Cloudwater, zei: „De sfeer op Campus afgelopen zomer was knock-out, met mensen die dansten in de tuinen en genieten van ambachtelijk bier met uitzicht op Canal Street. We zijn terecht enthousiast over deze line-up.

Siehe auch  Ayah yang menyelamatkan putrinya dalam kecelakaan itu meninggal

“We wilden niet alleen het beste van de Manchester-scene vieren, met lokale dj’s en artiesten, maar ook de beste producten van over de hele wereld selecteren en deze tentoonstellen tijdens een reeks epische buurtfeesten. Door de wereldwijde weekenders kunnen we niet alleen onze eigen bieren rouleren, maar ook geweldige geïmporteerde drankjes van onze vrienden in Europa en de VS aan het Manchester-publiek serveren.”

De residentie komt er nadat is bevestigd dat Cloudwater later dit jaar een vlaggenschiplocatie zal openen in de Campus-huurbuurt.

Dit is wat je kunt verwachten van hun aankomende weekenders:

 • Manchester Long Bank Holiday (14-17 april), met dj’s uit Manchester
 • Spanje (21-24 april), met Spaanse housemuziek en speciaal geïmporteerde bieren
 • California Bank Holiday (28 april – 1 mei), met een soundtrack op het strand en gastbieren
 • Mexico (5-8 mei), met Cinco de Mayo-feesten en Latin-feestvibes
 • Ierland (12-15 mei), met volksmuziek en geïmporteerd bier
 • New York (19-22 mei), met jazz en NYC gebrouwen bieren
 • Canada (26-29 mei), met Toronto-bieren
 • Het Queer Ju-Beer-lee Festival Bank Holiday (2-5 juni), met Britse bieren en straatfeestvibes
 • Portugal (9-12 juni), met fado- en flamencomuziek en met port doordrenkte Bloody Mary’s
 • New England USA (16-19 juni), met wereldwijde brouwsels
 • Manchester dichterbij (23-26 juni), met door de mens gemaakte bieren en veel feestvibes

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside