Bruine berenjong gered in Noord-Spanje, bloeiend in opvangcentrum

Bruine berenjong gered in Noord-Spanje, bloeiend in opvangcentrum

Santander, 26 juni (EFE).- Een berenwelp die in mei werd gered in Noord-Spanje, werd overgebracht naar een opvangcentrum voor dieren in het wild nadat zijn wonden aanzienlijk waren genezen, meldde het ministerie van Milieu zondag.

De welp werd in mei gevonden door een inwoner van Igüeña, in Castilië en Leon, met symptomen van uitdroging en een over het algemeen slechte conditie. De beer werd overgebracht naar het opvangcentrum voor wilde dieren in Valladolid.

Het kwam in slechte conditie aan in dat centrum, maar na weken van behandeling begon de welp op zijn achterste ledematen te staan ​​en kon hij korte tijd zijn evenwicht bewaren totdat hij er uiteindelijk in slaagde weer te lopen, rennen en klimmen.

De welp is van een gewicht van slechts 3,8 naar 8,9 kilogram gegaan.

Na de eerste fase van herstel is het berenwelpje overgebracht naar Cantabrië om een ​​herstelbehandeling te ondergaan in de hoop dat het uiteindelijk weer in het wild zal worden vrijgelaten.

Experts verwachten dat de welp ongeveer twee maanden in het midden zal blijven totdat de beer ongeveer 8 maanden oud is.

Dit is de vijfde berenwelp die wordt behandeld in de Villaescusa-faciliteiten in Valladolid nadat vier andere zoogdieren met succes werden behandeld bij de aanblik. EFE

fb/ch

Siehe auch  3 miliar suntikan korona diberikan di seluruh dunia, Indonesia berjuang dengan tingkat infeksi yang tinggi

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside