Britse expats in Spanje: verhuizen naar Spanje kan goed zijn voor de geestelijke gezondheid van Britse expats | Reisnieuws | Reis

Britse expats in Spanje: verhuizen naar Spanje kan goed zijn voor de geestelijke gezondheid van Britse expats | Reisnieuws | Reis

Een nieuwe studie heeft aangetoond dat verhuizen naar Spanje ongelooflijke voordelen voor de geestelijke gezondheid kan hebben. Veel Britse expats kiezen ervoor om naar de kustgebieden in Spanje te verhuizen.

In het rapport Mental State of the World werd gekeken naar de toestand van de geestelijke gezondheid in 34 landen over de hele wereld.

Het team keek naar vijf belangrijke gebieden van geestelijke gezondheid, waaronder stemming en vooruitzichten, sociaal zelf, gedrevenheid en motivatie.

Landen in Latijns-Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en het VK werden geanalyseerd.

Uit het onderzoek bleek dat de geestelijke gezondheid tijdens de wereldwijde pandemie over de hele wereld met ongeveer acht procent is afgenomen.

LEES MEER: Ryanair handbagagebeleid – handbagage

Spanje werd gerangschikt als het op een na hoogste land ter wereld voor een goede geestelijke gezondheid, na Venezuela.

Het VK presteerde slecht, samen met Ierland, de VS en Canada in de onderste 10 landen.

Landen met sterke presteerden over het algemeen slecht in de ranglijst, wat suggereert dat het najagen van groei mogelijk niet goed is voor het mentale welzijn.

Sommige Britse expats die hebben besloten naar Spanje te verhuizen, zeggen dat de verhuizing een positieve invloed had op hun geestelijke gezondheid.

NIET MISSEN

Een toename van serotonine kan mensen helpen om Seasonal Affective Disorder (SAD) te voorkomen, wat een negatief effect kan hebben op de geestelijke gezondheid.

Sunshine heeft ook positieve fysieke gezondheidsvoordelen, waaronder een verhoging van het vitamine D-gehalte.

Veel Britse expats zeggen dat Spanje een langzamer levenstempo biedt dan in het VK met minder druk om zich te haasten.

Siehe auch  En Top Copper Nation Chile, un aumento de impuestos gigante se acerca un paso más

Voor veel Britten heeft een langzamer tempo een positief effect op de geestelijke gezondheid, hoewel anderen het misschien stressvol vinden.

Het mediterrane dieet is een van de gezondste ter wereld en kan de geestelijke gezondheid van een expat helpen verbeteren.

Rijk aan groenten, fruit, vis en onverzadigde vetten, is het dieet een fantastische manier om op oudere leeftijd gezond te blijven.

Dicht bij de zee wonen, zoals veel expats in Spanje doen, kan ook voordelen bieden voor de geestelijke gezondheid.

Experts zeggen dat de zee mensen kan helpen om mindfulness te beoefenen en zelfs angst en depressie te verminderen.

Geestelijke gezondheid top 10 (Mental State of the World)

 1. Venezuela
 2. Spanje
 3. Puerto Rico
 4. DRC
 5. Zwitserland
 6. Peru
 7. Argentinië
 8. België
 9. Singapore
 10. Ecuador

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside