Britse expat in Spanje vreest dat zijn ‚honden kunnen worden doodgeschoten‘ vanwege lokale traditie

Britse expat in Spanje vreest dat zijn ‚honden kunnen worden doodgeschoten‘ vanwege lokale traditie

Een Britse expat die in Spanje woont, heeft bezorgdheid geuit over de veiligheid van hun honden nadat ze patronen voor jachtgeweren op hun land had gevonden.

De expat, anoniem postend op de Brits Expat-forumzei dat ze tijdens hun verblijf in de campo, het Spaanse equivalent van het platteland, lege jachtgeweerpatronen vonden en onlangs Spaanse mannen moesten vertellen hun land te verlaten nadat ze waren verschenen om kleine dieren te schieten.

In een bericht met de titel: „Spaanse jagers in de campo“, uitte de persoon zijn angst voor het hebben van meerdere honden terwijl mensen dichtbij hun huis schieten.

LEES MEER – Man graaft ondergrondse tunnel van zijn huis naar zijn schuur om te voorkomen dat hij nat wordt

Hij zei dat mensen naar zijn eigendom kwamen en potshots begonnen af ​​te vuren op kleine vogels en advies wilden vragen aan andere lokale expats over deze kwestie, aangezien hij misschien niet onbewust is dat dit een veelvoorkomend thema is in het hele land.

De persoon zei: „Toen ik rondkeek op mijn land, vond ik een patroon van een jachtgeweer. De vader van mijn partner moest iemand vertellen dat hij moest verdwalen, die net op onze baan kwam en potschoten begon te maken op de kleine vogels. Is dit normaal in de camping?

„Ik heb gehoord dat dit een traditie is en dat mussen en kleinere vogels een Spaanse delicatesse zijn. Ik kan niet geloven dat mensen zomaar op je land komen met een ander ding. Ik wil niet dat mijn honden worden neergeschoten als ze een hekel hebben aan willekeurige mensen met geweren komen over het land.“

Siehe auch  Utilice 4G privado para casos de uso de OT de Nokia y Chloro Chile

Een collega-expat deelde hun gedachten achter de vreemde gang van zaken en zei dat er in dat specifieke gebied een gebrek is aan hekken en perimeters waarmee mensen kunnen bepalen op welk land ze zich bevinden.

De persoon zei ook dat jagers eigenlijk niet binnen 300 meter van een woning mogen zijn, waarbij deze persoon de lokale bevolking er vaak aan moet herinneren om verder terug te gaan terwijl ze zijn land afspeuren naar konijnen.

Ze voegden eraan toe: „Op onze weg is er weinig dat we kunnen doen om te voorkomen dat ze oversteken en omdat ze het al jaren doen, accepteren we het, het is toch niet vaak. Hun honden zullen heel dichtbij komen. het huis, zelfs als de jagers ver weg zijn.”

Ontvang al het laatste nieuws en de koppen van Edinburgh, Fife and the Lothians twee keer per dag rechtstreeks in uw inbox door u aan te melden voor onze gratis nieuwsbrief.

Van het laatste nieuws tot het laatste nieuws over de coronaviruscrisis in Schotland, wij staan ​​voor u klaar.

De ochtendnieuwsbrief arriveert elke dag vóór 9.00 uur en de avondnieuwsbrief, handmatig samengesteld door het team, wordt verzonden om 18.30 uur, zodat u een overzicht krijgt van de belangrijkste verhalen van de dag.

Om u aan te melden, voert u eenvoudig uw e-mailadres in op deze link hier en selecteert u Dagelijks nieuws.

De expat die de eerste post schreef, antwoordde toen met hun gedachten over het aantal verschillende beschikbare opties in Spanje, en voegde eraan toe: „Het lijkt gewoon dwaas om kleine vogels te schieten met een krachtig jachtgeweer. Zoals het schieten van een konijn met een raketwerper. Iedereen lijkt geweren in het land.“

Siehe auch  Chile vota sobre quién reescribirá la constitución después de los disturbios

Ze voegden vervolgens nog een opmerking toe aan de forumpost nadat ze met een vriend in het gebied hadden gesproken, die hen vertelde dat ze eerdere ontmoetingen hadden met jagers, maar nadat ze details hadden uitgewisseld, bezochten ze hun land nooit meer.

Ze voegden eraan toe: “Ik sprak met een vriend die in het gebied woont. Hij zei dat hij jagers had op en in de buurt van zijn land. Hij zei alleen dat hij hun zijn nummer gaf en zei dat ze mogen schieten zolang ze hem maar de heads-up geven, dus hij kan de honden en het vee opsluiten. Hij zei dat ze daarna nooit meer terugkwamen. Hij waarschuwde me ook om ze te melden of zoiets, omdat ze je leven moeilijk kunnen maken.‘

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside