BOK vs RAN Dream11 Voorspelling, Fantasy Cricket Tips, Dream11 Team, Playing XI, Pitch Report en weerupdates – Bokaro Blasters vs Ranchi Raiders

BOK vs RAN Dream11 Voorspelling, Fantasy Cricket Tips, Dream11 Team, Playing XI, Pitch Report en weerupdates – Bokaro Blasters vs Ranchi Raiders

BOK vs RAN Dream11 Wedstrijdvoorbeeld

Verdedigende kampioenen Bokaro Blaster begonnen hun campagne in stijl toen ze de . versloegen Dhanbad Dynamos met 6 wickets in de openingswedstrijd van Jharkhand T20 2022. Hun bowlers presteerden erg goed en beperkten Dhanbad tot slechts 109 runs. Hun gangmakers en spinners zetten vanaf de eerste over onder druk en lieten de Dhanbad-slagmensen nooit vrij scoren. De slagmensen joegen het doel vervolgens met gemak achterna en namen hun kant over de lijn met 6 wickets in de hand. Bokaro zal proberen zijn goede prestaties ook in dit spel voort te zetten.

Lees ook: NED vs ENG ODI Series 2022 Live Streaming Details: wanneer en waar te kijken naar Nederland vs Engeland ODI’s LIVE op tv in India, Engeland en Nederland, selecties, schema, datum en tijd

Ook Ranchi Raiders wonnen hun eerste wedstrijd van het seizoen tegen Dumka Daredevils. Het was een spannende wedstrijd en de wedstrijd moest beslist worden in de superteams nadat beide hun respectievelijke 20 overs gelijk hadden. Ranchi bowlde goed en versloeg Dumka voor slechts 118 runs, maar ze hadden een slagbeurt en ook zij waren all-out voor 118 runs. Daarna scoorden ze 12 runs in de super-over en beperkten ze Dumka voor slechts 1 run in de super-over en wonnen het spel met 11 runs. Ze hebben uitstekende allrounders en ze zullen op zoek zijn naar een overwinning op de titelverdediger.

BOK vs RAN Dream11 Wedstrijdlocatie, datum en tijd

Wedstrijd: Bokaro Blasters vs Ranchi Raiders, Match 4, BYJU’s Jharkhand T20

Locatie: JSCA International Stadium, Ranchi

Siehe auch  Spanje 'wint Eurovisie 2020' met Chanel en SloMo - Hier is hoe | TV & Radio | Showbizz & TV

Datum en tijd: 17 juni 2022, vrijdag, 13:00 IST

BOK vs RAN Locatie en Pitch Rapport

In de eerste twee wedstrijden van het toernooi was het veld aan de trage kant. De hoogste score was 118 runs na de eerste twee wedstrijden. Pacers kregen een goede swing met de nieuwe bal en de spinners kregen goede hulp buiten het veld. De bal greep en draaide en het scoren was helemaal niet gemakkelijk. De verwachting is dat dit ook voor deze game geldt. Teams kunnen proberen eerst te batten en een goed totaal op het bord neer te zetten. Het gemiddelde totaal van de eerste innings op deze locatie is 149 runs.

BOK vs RAN Dream11 Voorspelling

Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en komen uit een overwinning in hun eerste wedstrijden van het seizoen. Ranchi Raiders hebben een aantal allrounders van hoge kwaliteit en er wordt verwacht dat ze deze game zullen winnen.

Waarschijnlijk BOK vs. RAN speelt XI

Bokaro-blasters: Vishal Singh (c), Satya Setu, Aditya Singh, Pratik Bhagat, Sachin Tiwary, Bhanu Anand (wk), Pankaj Yadav, Arpit Yadav, Vikash Singh, Saurabh Sekhar, Aryaman Lala

Ranchi Raiders: Arvind Kumar (wk), Arnav Sinha (c), Md Kounain Quraishi, Ayush Kumar, Robin Minz (wk), Harsh Rana, Himanshi S, Sachin Yadav, Ajay Sonu T, Sankat Mochan, Abhishek Yadav,

Top Captaincy-keuzes voor BOK vs RAN Dream11 Match

  • Harde Rana: Harsh Rana is een van de belangrijkste spelers voor Ranchi Raiders. Hij treedt op met zowel bat als bal. Rana is een van de beste allrounders van het toernooi. Harsh pakte één wicket en scoorde 20 runs in de laatste wedstrijd. Hij pakte ook een wicket in de super over en nam zijn kant over de lijn. Harsh zal een uitstekende aanvoerdersband zijn.

  • Vikash Singh: Vikash Singh is een andere topaanvoerderskeuze voor je fantasieteams. De gangmaker met de linkerarm zwaait de nieuwe bal en is een echte wicketnemer. Het is zijn taak om vroege wickets te kiezen en de oppositie onder druk te zetten. Hij pakte 2 wickets en stond slechts 12 runs toe in zijn 4 overs. Vikash zal proberen hetzelfde te doen in deze game.

  • Sachin Yadav: Sachin Yadav is een van de belangrijkste gangmakers voor Ranchi. Hij pakte één wicket en scoorde zeer belangrijke 24 runs met de knuppel. Sachin zal de cruciale overs voor zijn kant werpen en kan ook een bijdrage leveren met de knuppel. Hij kan veel punten pakken en zal een goede aanvoerdersband zijn.

Siehe auch  Teh popping yang dibuat dari tanaman musim semi pertama | Kehidupan

Budgetkeuzes voor BOK vs RAN Dream11 Match

Differentiële keuze voor BOK vs RAN Dream11 Match

  • Md Kounain Quraishi: Mohammad Kounain Quraishi zal de beste differentiële optie zijn voor je fantasieteams. Hij zal batten op nummer 3 en ook 4 overs bowlen. Hij faalde met de knuppel, maar pakte 2 wickets en stond slechts 20 runs toe in zijn 4 overs. Quraishi zal bijdragen met zowel bat als bal en kan je fantasieteam helpen goed te presteren.

Klein/Head-to-Head League-team voor BOK vs RAN Dream11 Match

Als BOK eerst slaat: C – Harsh Rana, VC – Vikash Singh

Als RAN Bats eerst: C – Arvind Kumar, VC – Aditya Singh

Mega League Team voor BOK vs RAN Dream11 Match

BOK vs RAN Dream11 Team

Als BOK eerst slaat: C – Sachin Yadav, VC – Arpit Yadav

Als RAN Bats eerst: C – Abhishek Yadav, VC – Md Kounain Quraishi

Welke wedstrijden om mee te doen voor BOK vs RAN Dream11 Match

Deelname aan small league wedstrijden van maximaal 7 leden wordt aanbevolen door het small/head-to-head league team. Doe mee met de Mega-wedstrijd en alle andere wedstrijden met een grote prijzenpot met het megaleague-team.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside