„Blij om terug te keren naar Spanje“: Chelsea-linksback hint naar een mogelijke transfer van Barcelona

„Blij om terug te keren naar Spanje“: Chelsea-linksback hint naar een mogelijke transfer van Barcelona

Barcelona heeft deze zomer interesse getoond in een aantal spelers van Chelsea. De Catalanen hebben hun ogen gericht op Andreas Christensen en Cezar Azpilicueta. Het paar zal komende zomer free agents zijn en zou wel eens een overstap naar de Catalaanse hoofdstad kunnen maken.

Een andere naam van de Blues is nu opgedoken. Zoals doorgegeven door FichajesMarcos Alonso, die momenteel tot 2023 verbonden is met de Londenaren, heeft gesproken over de mogelijkheid om voor Barça te spelen.

Toen hem hierover ondervraagd werd, zei hij: „Ik heb een contract en momenteel ben ik nog bij Chelsea. Ik ben blij, al zou ik altijd heel blij zijn om terug te keren naar Spanje. Dat is wat ik vandaag kan zeggen.“

Het is duidelijk dat hij geen vragen heeft over een verhuizing naar Barcelona en zou deze zomer graag willen verhuizen. Dit ondanks het feit dat hij ooit voor Real Madrid speelde, voordat hij naar Bolton Wanderers verhuisde.

Ondanks het feit dat een extra linksback essentieel is voor Barça, is Alonso op geen enkele manier een prioriteit voor de Catalanen.

De Blaugrana jonger bloed nodig hebben, en Alonso, op 31-jarige leeftijd, is verre van een vervanger op lange termijn voor Jordi Alba. Er is ook het feit dat zijn Spaanse tegenhanger aan beide kanten van het veld aanzienlijk productiever is dan hij.

Barça heeft andere alternatieven waar ze op focussen. Enkele voorbeelden zijn Alejandro Grimaldo van Benfica, Jose Gaya van Valencia en natuurlijk Alejandro Balde van de academie, die een langdurig contract heeft bij Barcelona.

Siehe auch  'Proyek Impian' resor Donald Trump di Indonesia dikatakan akan maju tanpa dia

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside