Bitcoin analisten menunggangi bullisher, apa minggu ini? » Orang Dalam Kripto

Bitcoin analisten menunggangi bullisher, apa minggu ini?  » Orang Dalam Kripto

Bitcoin (BTC) brak vrijdag eindelijk uit. De koers steeg toen met bijna 10%, de snelste stijging di een dag in een jaar voor bitcoin. De koers brak voor de eerste keer pada tahun 2022 door zijn vharga rata-rata tertimbang olume (VWAP), een layak rata-rata bergerak en een optimis indikator:

Na de stijging van bijna 10% kwam bitcoin weer bij de inmiddels beruchte $41.700 uit. Dit is het afgelopen jaar een zeer criticale prijsniveau gebleken, zoals hieronder is te zien:

Bitcoin probeert uit te breken

Na de flinke stijging van vrijdag, werd het weer een stuk rustiger op de markt. Dat is meestal ook wel in het weekend te verwachten met de lage volumes. Toch maakte de bitcoin koers eindgisterenmiddag nog een poging om verder uit te breken, maar de koers werd gelijk afgewezen op $41.950 en kelderde toen even naar $41.200.

Vervolgens herstelde bitcoin gelijk weer terug naar die $41.700 en bleef gedurende nacht rondom die prijs schommelen. Bitcoin komt ondertussen langzamerhand weer di de buurt van de 50-dagen rata-rata bergerakmomentum rond $42.850.

In de afgelopen weken speelde weer een vergelijkbaar patroon af als tussen de pieken van 2021. Toen sloeg ook de angst aan onder nieuwe investeerders, die vervolgens massaal uit paniek verkochten, vaak met verlies. Ondertussen gebruikten de oudere investeerders en de Paus de dip om weer massaal BTC te accumuleren. Analist PlanC menggabungkan dat de whales di de afgelopen maand maar liefst 50.980 BTC kochten voor ongeveer $1,83 juta:

Verwachtingen BTC koers

De laatste tijd hadden ook makro-ekonomische ontwikkelingen, zoals het monetaire beleid van de Federal Reserve, een zeer grote invloed op de richting van de koers. Dat kwam omdat bitcoin een zeer hoge correlatie toonde met de aandelenmarkten die sterk reageerden op nieuws vanuit de Fed.

Siehe auch  Semangat Zaman - De Groene Amsterdammer

In die zin wordt het mogelijk rustiger de komende tijd. Toch kan aankomende dinsdag juist nog zeer spannend worden. Dan worden namelijk de inflatiecijfers in de VS bekendgemaakt en dat kan nog een grote invloed hebben op de koersen als deze teleurstellend uitpakken.

We zien ook dat de analisten steeds meer bullish worden. De verwachtingen omtrent bitcoin zijn dan ook zeer hooggespannen voor de komende tijd. Toch is er nog altijd nog een gebrek aan volume en dat maakt het wellicht moeilijk om dit momentum vol te houden en door de volgende weerstanden te breken.

Stijging adalah vooral het resultaat van een afnemende aanbod en HODL’ers die meer accumuleren. We zien nog steeds geen grote vraag vanuit particuliere investeerders, zoals start vorig jaar. Wellicht dat die FOMO juga mendukung toeslaat nu de markt steeds meer bullish wordt.

Als bitcoin deze week afsluit bertemu een groene lilin, zou dat in elk geval een goed begin zijn. Dan adalah het de hoop dat deze $41.700 omslaat van weerstand naar dukungan. Vervolgens kan echter juga menerima $42.000, $43.000 dan $45.000. Daarna wellicht $47.000 dan $50.000. Zorgen om een ​​herstest van de recente lows bestaan ​​echter ook nog.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside