Belanda experten geven groen licht voor versoepelingen en kortere isolatie na besmettingen | Coronavirus wat je moet weten

Belanda experten geven groen licht voor versoepelingen en kortere isolatie na besmettingen |  Coronavirus wat je moet weten

Nederland gaat weer wat verder van het slot. De verruiming van de coronaregels die de regering van plan was door te voeren, kan rekenen op groen licht van het Outbreak Management Team (OMT), zo meldt de Nederlandse tegenhanger van de GEMS bij ons.


Lees al het nieuws atas virus corona di dit berkas.

Cafés mogen tot 1 uur open blijven, en iemand die besmet is met het virus hoeft niet zeven, maar vijf dagen thuis te blijven, „mits deze persoon minimaal 24 uur klachtenvrij is“.

Over de voorgestelde maatregelen zegt het OMT dat die „waarschijnlijk slechts een beperkt effect hebben op de piekbezetting in de ziekenhuizen en op de perawatan intensif“. Daarom zijn ze „verantwoord“, zeggen de advisors, wier advies belangrijk is voor de regering.

Die maakte voor het weekend al bekend welke versoepelingen ze wilde doorvoeren. Voorwaarde hiervoor adalah saran positif van het OMT. Dinsdag komen de betrokken bewindspersonen nog eens bijeen om het advies te bespreken. Zorgminister Ernst Kuipers maakt de officile versoepelingen bekend. Deze gaan naar verwachting op 18 februari in.

25 februari

Waarschijnlijk gaan de meeste nog bestaande regels op de schop, bertemu ingang van 25 Februari. Het OMT penasehat wel om ook op de langere termijn de basismaatregelen in stand te houden, „zoals thuisblijven bij klachten, handen wassen, hoesten in de elleboog en goede ventilatie van ruimtes“. Verder „dienen maatregelen te allen tijde weer opgeschaald te kunnen worden als de situatie daartoe noodzaak geeft, zoals het ontstaan ​​​​van een nieuwe varian“, schrijven de advisor.

Siehe auch  Joe Biden adalah presiden AS pertama yang mengakui Genosida Armenia, dan Turki memanggil duta besarnya untuk negara itu di luar negeri

Het deskundigenteam geeft verder aan dat he een goed idee is om mensen niet meteen volledig naar kantoor te sturen. Het nieuwe thuiswerkadvies wordt waarschijnlijk om maximaal de helft van de tijd naar het werk te komen. Het advies om thuis maximaal vier mensen te ontvangen, wordt ook losgelaten.

Het OMT merkt wel op dat het hoge aantal besmettingen nog nadrukkelijker een stempel zal drukken op de samenleving, doordat veel mensen in isolatie moeten. „De maatschappij moet zich ook breed op dit problem oriënteren en voorbereidingen treffen.“ De penasihat schrijven in het advies ook dat het verder verruimen van de coronaregels samengaat bertemu „grotere veranwoordelijkheid naar, en bij, kwetsbare personen“.

Apakah ‚Rijk der Vrijheid‘ binnen handbereik? „Alle voortekenen zijn gunstig. Kami krijgen een festivalzomer” (+)

Wat verandert er precies voor u nu het Overlegcomité de coronaregels heeft versoepeld? De belangrijkste vragen beantwoord (+)

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside