Bekijk hier: Gedurfde reddingshelikopter na val van klif in Spanje

Bekijk hier: Gedurfde reddingshelikopter na val van klif in Spanje

Bekijk hier: Gedurfde reddingshelikopter na een val van een klif in het Spaanse Alicante.

De hulpdiensten kwamen in Alicante in actie om een ​​tiener te redden die van een rotswand bij Cova del Llop Marí in El Campello was gevallen. De hulpdiensten gingen op zaterdag 23 april naar Twitter om beelden van de redding te delen. De 17-jarige jongen had tijdens het incident zijn enkel gebroken.

Een reddingshelikopter werd ingeschakeld en na de redding werd de jongen een spoedig herstel toegewenst. Tijdens de redding werd de tiener uit de Cove in de helikopter gehesen.

Naar Twitter gaan Consorcio Bomberos Alicante merkte op:

„Vandaag de redding van een 17-jarige jongen die van de klif viel in de Cova del Llop Marí in El Campello, hij liep een gebroken enkel op. Wij wensen hem een ​​spoedig herstel. We delen met jullie een hele gave video van de redding ¡¡👲🚁❤️

„#brandweerlieden #cpba #enaccion #siempreatulado.“


Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit artikel te lezen, vergeet niet terug te komen en de Euro Weekly News-website te bekijken voor al je actuele lokale en internationale nieuwsverhalen en onthoud dat je ons ook kunt volgen op Facebook en Instagram.

Siehe auch  Ryanair vertelt 15-jarige wiens paspoort geldig is voor Spanje: 'Het is verlopen en je kunt niet vliegen'

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside