Beating honchos Kumar gekozen tot CEO

Beating honchos Kumar gekozen tot CEO

Manoj Kumar, die momenteel GM is van Uttarakhand’s Garhwal (Kotdwar) District Cooperative Bank, is aangesteld als de volwaardige Chief Executive Officer van Jharkhand State Cooperative Bank.

Kort na ontvangst van de toetredingsbrief ging Kumar naar de coöperatieve minister van Uttarakhand, dr. Dhan Singh Rawat. „Rawatji begroette me en wenste me alle geluk voor mijn nieuwe functie als CEO van Jharkhand State Cooperative Bank“, zei Kumar.

Voor deze baan hadden 55 sollicitanten gesolliciteerd, maar slechts 11 kandidaten stonden op de shortlist van de vijfkoppige selectiecommissie onder leiding van de bankadministrateur IAS, Neha Arora. En er kwamen vijf kandidaten voor het sollicitatiegesprek dat op 1 juni 2022 in het bankgebouw in Ranchi werd gehouden.

Het is gemeld dat Priyadarshi Mishra, HDFC, Sheo Narayana Ram, Uma Shankar, India Post Payment Bank, Hansraj Ranga, ICICI Bank, Yashpal Gupta, Repco Home Finance, Subhash Chandra, BOB, Manbeer Singh, PMC Bank, Seema Singh, India Post Payment Bank, stond op de shortlist.

Na het ontslag van voormalig CEO Prem Prakash was de functie meer dan een jaar vacant en was de verantwoordelijkheid overgedragen aan Accounts Manager Rajesh Kumar Tiwari. Nu is Kumar op contractbasis aangesteld als CEO voor een periode van drie jaar en gevraagd om op 20 juni 2022 in dienst te treden.

Gesteund door het nieuws zei Manoj Kumar tegen Indian Cooperative: „Ja, ik heb een grote verantwoordelijkheid gekregen als de nieuwe CEO van de topbank en ik zal eraan werken om de bank naar nieuwe hoogten te brengen. Ik heb een lange ervaring in de coöperatieve banksector. Ik zal in de eerste week van juli naar het nieuwe kantoor gaan nadat ik ben ontheven van mijn huidige baan”, informeerde hij.

Siehe auch  Film tentang Hindia Belanda menunjukkan 'punggung berdarah niat baik'

Vermeldenswaard is dat Kumar zijn loopbaan bij Pithoragarh DCCB is begonnen als senior filiaalmanager. Later trad hij in dienst als plaatsvervangend algemeen directeur in Nainital en Chamoli District Central Cooperative Bank. Hij werkte ook als algemeen directeur in Tehri DCCB.

Ondertussen zit de bank zonder management en heeft bewindvoerder Neha Arora de afgelopen maanden toezicht gehouden op de activiteiten van de bank. Maar de voorbereidingen voor de verkiezingen in de bank zijn in volle gang.

Jharkhand State Cooperative Bank heeft een depositobasis van Rs 2041 crore en leningen en voorschotten van Rs 538 crore. De bank behaalde een nettowinst van Rs 17,99 crore in het boekjaar 2021-22. De bruto en netto NPA is respectievelijk 18,54 procent en 8,29 procent.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside