Barcelona: de spectaculaire cijfers van Ansu Fati die Luis Enrique en Spanje opwinden

Barcelona: de spectaculaire cijfers van Ansu Fati die Luis Enrique en Spanje opwinden

Ansu Fati heeft een heel bitter seizoen achter de rug door blessures, maar de Barcelona ster heeft laten zien dat hij een echte liefdesrelatie heeft met het maken van doelpunten.

Tussen alle wedstrijden die hij speelde, inclusief de vriendschappelijke wedstrijd van afgelopen woensdag in Australië, Ansu heeft 598 minuten gespeeld en zeven doelpunten gemaakt. Dat is één doelpunt per 85 minuten.

Dat is een indrukwekkende statistiek gezien de beproeving die hij de afgelopen twee seizoenen heeft moeten doorstaan ​​als gevolg van fysieke problemen.

Ansu is ongetwijfeld een van de meest besproken namen dit seizoen, zij het in negatieve zin. Hij heeft een campagne meegemaakt met talloze fysieke problemen waardoor hij slechts 15 officiële wedstrijden en één vriendschappelijke wedstrijd heeft kunnen spelen.

Dat is er slechts één meer dan in 2020/21. De 19-jarige heeft in ieder geval laten zien dat zijn oog voor doel nog intact is. Ondanks de blessures weet hij hoe hij moet spelen en scoren.

Ansu heeft in zes wedstrijden doelpunten gevierd. Zijn eerste wedstrijd van het seizoen was op speeldag 7. Ronald Koeman gaf hem negen minuten en hij scoorde het derde doelpunt van de Catalanen.

Tegen Valencia speelde hij 59 minuten en scoorde ook. Bij Celta Vigo speelde hij de eerste helft en scoorde, en tegen Real Betis stond hij maar een kwartier op het veld maar vond ook het net.

De andere twee waren in de Champions League, tegen Dynamo Kiev, en een andere in de Supercopa de Espana, waar hij in de 55e minuut opkwam en scoorde in de 83e in een 3-2 nederlaag tegen Real Madrid.

Siehe auch  Belanda adalah pengekspor daging terbesar di Uni Eropa

Afgelopen woensdag, tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Australië, had hij maar een minuut nodig om de bal achter in het net te krijgen.

Ansu lijkt te blijven scoren met La Roja

Ansu zal nu geen rust hebben. Op maandag sluit hij zich aan bij de Spaans nationaal team trainingskamp voorafgaand aan een reeks wedstrijden die hem zullen helpen zijn ritme en vertrouwen verder op te bouwen, vooruitkijkend naar het volgende seizoen en het WK.

In dit laatste stuk, Xavi Hernandez was erg enthousiast over de jongeling. Hij heeft hem minuten gegeven, maar hij was in geen enkele wedstrijd een starter. In feite, de meest Ansu gespeeld was een uur.

Het valt nog te bezien of Luis Enrique deze progressie handhaaft of dat de aanvaller volledig hersteld is en klaar is om te starten.

dit seizoen, Ansu is pas vier keer begonnen. We zullen ook moeten zien of hij zijn magie nu handhaaft met La Roja.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside