AutonomosPymes.com: meer dan 2.500 bedrijven opgericht in Spanje in 10 jaar

AutonomosPymes.com: meer dan 2.500 bedrijven opgericht in Spanje in 10 jaar

Autonomos Pymes Asesoria Online SLP

Online bedrijven maken

Online bedrijven maken

Een bedrijf opstarten in Spanje

Een bedrijf opstarten in Spanje

Autonomos Pymes Asesoria Online SLP, viert dit jaar zijn 10e verjaardag. Gedurende deze tien jaar zijn er in Spanje meer dan 2.500 bedrijven opgericht.

MADRID, MADRID, SPANJE, 5 mei 2022 /EINDresswire.com/ — Hoeveel kost het om een ​​naamloze vennootschap op te richten?

Tegenwoordig kost het creëren van een online bedrijf via het CIRCE-telematicasysteem zeer lage kosten. Er moet rekening mee worden gehouden dat de oprichtingskosten van de notaris en het handelsregister worden verlaagd, zolang de vennootschap wordt opgericht met het minimum aandelenkapitaal, natuurlijke persoon partners en standaardstatuten.

Autonomos Pymes Asesoria Online SLP handhaaft dezelfde prijs van € 290 zonder btw inbegrepen, om sinds 2012 een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in Spanje op te richten door middel van het telematicasysteem.
Deze prijs is inclusief alle kosten van de oprichting van de SL, dus het antwoord op hoeveel het kost om een ​​naamloze vennootschap op te richten is hetzelfde als 10 jaar geleden.

Hoogwaardig professioneel advies

De oprichting van het bedrijf wordt uitgevoerd met een eerste advies dat zo uitgebreid als nodig is, en dat, onder vermelding van de partner en commercieel directeur van het bedrijf, „alle ondernemers en zelfstandigen een kwaliteitsadvies wil bieden, niet alleen om een ​​SL te creëren, maar zelfs om te anticiperen op mogelijke toekomstige behoeften, door de commerciële, fiscale en arbeidsaspecten aan te passen aan de bestaande vereisten“.
Bovendien duurt de oprichting van vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid via het telematicaplatform gemiddeld tussen de 1 en 3 dagen.

Siehe auch  De la ira de la destrucción a la esperanza de una Asamblea Constituyente

Is het nodig om contanten in te brengen als aandelenkapitaal?

Zoals aangegeven door zijn Managing Partner: „twee van de meest gebruikte vormen bij de oprichting van bedrijven, in termen van inbreng in aandelenkapitaal, zijn die welke worden gedaan met niet-gecrediteerd geld, dwz zonder contant geld uit te geven, en aan de andere kant de bijdragen van goederen, zoals zoals computerapparatuur, communicatie, hulpmiddelen, enz.“.

Daarom is het niet nodig om zelfs maar € 1 in contanten als aandelenkapitaal bij te dragen.

Bovendien is het bankcertificaat niet nodig wanneer het kapitaal wordt gedaan met niet-contante bijdragen, waardoor de oprichtingstijd van het bedrijf wordt versneld.

De beste professionele garantie om een ​​bedrijf op te richten.

Aan de andere kant werd in dit interview de geweldige ervaring van Autonomos Pymes Asesoria Online SLP bij het opzetten van bedrijven in de afgelopen 10 jaar benadrukt, met meer dan 2500 bedrijven in heel Spanje.
Dit grote aantal opgerichte bedrijven is ongetwijfeld een succesfactor van deze Professional Society of Economists en een garantie voor ondernemers of zelfstandigen die hun bedrijf willen oprichten.

Snelheid, ervaring en zeer lage kosten voor het opzetten van een bedrijf

Een bedrijf oprichten in 24 uur is ongetwijfeld mogelijk, maar als de oprichtingskosten ook laag zijn, is dit uitstekend nieuws.
Dit is wat Yolanda Dominguez opmerkte in het interview: „De kosten van de oprichting van uw bedrijf bedragen 290 € plus btw. Dit bedrag omvat alle kosten die gepaard gaan met de oprichting“.

In de in de statuten opgenomen onkosten zijn:
* Eerste verzoek van naam.
* Verlaagde kosten voor de oprichting van notaris- en handelsregister volgens RDL 13/2010
* Telling communicatie AEAT
* Autonome en TGSS communicatie en professioneel advies.

Siehe auch  Die besten 30 Fiat 500 Zubehör Handverlesen für Sie

Deze prijs om een ​​bedrijf te creëren is degene die Autonomo Pymes Asesoria Online SLP toepast sinds het begin van zijn activiteit als professioneel bedrijf in 2012.

Een professioneel bedrijf dat waarde toevoegt aan de oprichting van bedrijven in Spanje.

Autonomos Pymes Asesoria Online SLP is een professionele vereniging van economen die de waarde van haar 10-jarig bestaan ​​en de ervaring van meer dan 2500 opgerichte bedrijven brengt voor elk bedrijf dat telematisch is opgericht.
Persoonlijke aandacht, luisteren naar de ondernemer, zelfstandigen, om hun huidige en toekomstige behoeften te begrijpen en te beantwoorden bij het oprichten van een bedrijf, snelheid en oprichtingskosten onveranderd gedurende 10 jaar, maken deel uit van het DNA van deze Professional Society.

Natuurlijk zijn de diensten van Autonomos Pymes Asesoria Online SLP niet beperkt tot de oprichting van een bedrijf, maar omvatten ook belasting-, boekhoud- en arbeidsadvies voor kleine bedrijven en freelancers, die optioneel zijn.

AUTONOMOS PYMES ASESORIA ONLINE SLP
AUTONOMOS PYMES ASESORIA ONLINE SLP
+34 918965517
mail ons hier
Bezoek ons ​​op sociale media:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Autonomos Pymes Asesoria Online Geschiedenis

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside