Arsenal Academy: Getalenteerde middenvelder vertrekt naar Spanje in bruikleen

Arsenal Academy: Getalenteerde middenvelder vertrekt naar Spanje in bruikleen

Terwijl Arsenal midden in hun Amerikaanse preseason-tour zit, gaat het werk in Londen door terwijl de academie de volgende reeks Premier League-kaliber Gunners probeert voor te bereiden. Na een selectief seizoen, zowel op U23-niveau als het beslissen over de toekomst van zijn nationale team, viel hij de speler aan Marcelo Flores gaat naar Real Oviedo in LaLiga 2 op huurbasis volgend seizoen. Gezien als een van de helderste sterren van Hale End op dit moment, lijkt dit een geweldige stap naar een club die streeft naar promotie naar La Liga.

Flores trad op 15-jarige leeftijd toe tot de Arsenal Academy vanuit het ontwikkelingssysteem van Ipswich Town. Een jaar later was hij bij de U18’s en maakte het afgelopen seizoen de sprong naar de U23-kant. Ondanks dat ze nog maar 18 jaar oud zijn en nog niet op het hoogste voetbalniveau hebben gevoetbald, probeerden zowel Mexico als Canada Flores over te halen naar hun nationale team.

Voor het seizoen 2021/22 had Marcelo 11 doelpunten en drie assists uit 22 wedstrijden bij de U18 en U23. Nadat hij had besloten zich aan te sluiten bij het Mexicaanse nationale team, ontving hij zijn eerste cap in december 2021 met twee opeenvolgende optredens. 18, uitblinkend op jeugdniveau, in de ploeg van zijn nationale team en vol potentieel. Deze uitleenbeurt is een geweldige kans om Arsenal te ontwikkelen en te laten zien wat hij het eerste elftal de komende jaren te bieden heeft.

Real Oviedo speelt in de Segunda Division, ook wel bekend als LaLiga 2, als onderdeel van een competitie met 22 teams. Vorig seizoen eindigden ze als 7e, ondanks dat ze slechts acht keer verloren, gelijk eindigden als beste in de divisie. Oviedo eindigde op 68 punten, gebonden met 6e positie voor de laatste plek in de promotie play-offs. Maar zelfs met het betere doelsaldo won Girona de tiebreak op basis van onderlinge punten.

Siehe auch  'Recordbrekende' hittegolf houdt Frankrijk en het VK in de greep terwijl Spanje bosbranden blijft bestrijden

We zullen Flores in de gaten houden en hoe hij zich volgend seizoen in Span ontwikkelt en als hij een laatste plaats in de Mexicaanse WK-ploeg nastreeft.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside