Apex Legends seizoen 12: Mad Maggie uitgelicht

Apex Legends seizoen 12: Mad Maggie uitgelicht

Apex Legends Defiance selalu siap untuk dimainkan. Eerder maakte Respawn al meer bekend over de vernieuwde versi van Olympus, de nieuwe modus Kontrol dan balansupdates. Meer daarover lees je hier.

Legenda de nieuwe van seizoen 12 adalah Mad Maggie, een genadeloze punkrock aanvoerster en een van de gemeenste slechteriken van de Outlands. Apex-spelers kennen haar wellicht van haar vriendschap bertemu Fuse, het personagedat bij de start van het achtste seizoen werd geïntroduceerd. Oke adalah pengambilalihan ze de omroeper tijdens eerdere di Apex Legends.

Mad Maggie houdt van chaos en dat is dus ook wat ze gaat veroorzaken tijdens potjes. Haar passieve vaardigheid zorgt ervoor dat ze sneller beweegt wanneer ze meet een shotgun rondloopt, en dat vijanden die ze heeft geraakt kort rood gloeien en te volgen zijn door muren heen. Dat laatste is alleen zichtbaar voor Maggie zelf en dus niet voor haar teamgenoten.

Haar tactische vaardigheid adalah de Riot Drill. Deze schiet je ergens tegenaan en vervolgens brandt hij door het object heen en creëert heen een vuurzee die vijanden dwingt om te vluchten. De Riot Bor brandt zelfs door de Dome van Gibraltar en de muren van Rampart heen, dus hij is perfect om campers een lesje te leren. De schade die de Riot Drill aanricht adalah te vergelijken bertemu die van een Thermite Grenade, maar dan iets zwakker.

Maggie’s Ultimate adalah yang terbaik, terutama Wrecking Ball. Ingin cepat mati, cepat hij di het rond en laat hij kecepatan kleine meningkatkan achter waar je overheen kunt lopen om ekstra snelheid te vergaren. Wanneer de bal in de buurt van een vijand komt, ontploft hij en doet het een klein beetje schade. Hij is vooral bedoeld om chaos te veroorzaken wanneer je een team aanvalt, de schade is praktisch te verwaarlozen. Je kunt bijvoorbeeld de bal gooien en erachter aan rennen over de speed meningkatkan om de vijanden te verrassen.

Siehe auch  Email Steve Jobs mengungkapkan rencana Apple yang dibatalkan

PlayStation 5- en Xbox Series-snakken al een jaar naar een versi asli van Apex Legends voor hun huidige console. Direktur Game Volgens Steven Ferreira memberikan informasi tentang pembaruan deze „zeer binnenkort.“ Waktu yang tepat untuk memperbaruinya, tidak perlu khawatir, akan muncul kembali dengan cepat dan tepat pada 120fps. Daarnaast wil het bedrijf naarmate de seizoenen vorderen “meer next-gen functies toevoegen.” Lebih lintas kemajuaneen andere functie waar veel spelers op wachten, werd nog niks gemeld.

Apex Legends Defiance adalah op 8 februari beschikbaar op alle platformen.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside