Andere sporten: Laserzeiler Khairulnizam maakt golven in Spanje voor Asiad

Andere sporten: Laserzeiler Khairulnizam maakt golven in Spanje voor Asiad

PETALING JAYA: Laserzeiler Khairulnizam Afendy toont goede vorm op weg naar de Hangzhou Asian Games-missie in september, nadat hij een plaats in de top 30 had behaald op het WK in Hempel, Spanje.

De 28-jarige eindigde als 27e in de Gold-vloot van de ILCA 7-categorie (Laser) in de zojuist afgesloten wedstrijd.

Khairulnizam, de zilveren medaillewinnaar van de Asian Games in Indonesië vier jaar geleden, slaagde erin om twee top 10-plaatsen te behalen.

“Ik ben als 27ste geëindigd van de 165 deelnemers. Ik ben erg blij, want dit is het hoogste niveau van deelname aan het WK.

„Tijd voor mij om nu naar huis te gaan en me voor te bereiden op de ILCA 7 Wereldkampioenschappen in Mexico in mei“, zei Khairulnizam.

Drievoudig Olympisch zeiler Khairulnizam werd vorige maand kampioen van de EurILCA Europa Cup in Port de Pollenca.

De in Langkawi geboren Khairulnizam pakte ook zilver op de Asian Sailing Championships in Abu Dhabi en hoopt later dit jaar voor de tweede keer op rij het podium te halen op de Asian Games.

Zijn vader Mohd Afendy Abdullah plaatste ook een felicitatiebericht op zijn Facebook-account.

„Eindelijk heeft Khairulnizam Afendy zichzelf in dezelfde rangen geplaatst als ’s werelds beste zeilers.

“Het is een uitstekende prestatie om de 27e van de 165 deelnemers in de Gold-vloot te behalen.

„Dit moet hem het vertrouwen geven dat hij nog steeds relevant is voor de Aziatische Spelen en de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

„Dank aan iedereen die Khairulnizam heeft geholpen en ik hoop dat hij naam kan blijven maken voor het land.“

Siehe auch  TransNusa China ARJ21-700s Terbang • Pilot & Penerbangan

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside