Andalusië | Saharastofnevel en hoge temperaturen bedreigen het zuiden van Spanje opnieuw

Andalusië |  Saharastofnevel en hoge temperaturen bedreigen het zuiden van Spanje opnieuw

Het weerbureau van de staat, Aemet, heeft gele en oranje waarschuwingen afgegeven, aangezien het kwik naar verwachting donderdag en vrijdag in delen van Andalusië zal stijgen.

Er wordt weer een nieuwe calima verwacht in de provincie Malaga. Hoewel een episode zo virulent als die van afgelopen maart niet wordt verwacht, zal het Saharastof opnieuw flirten met het gebied. De weerkaarten laten zien dat het vooral in het oostelijke deel van de provincie, rond Nerja en Vélez-Málaga, zal worden ervaren.

In Andalusië zal deze laatste aflevering van nevel vooral merkbaar zijn in de provincie Almeria en aan de kust van Granada, aangezien het tot donderdag langs de kust van oost naar west zal reizen. Vanaf vrijdag is het onwaarschijnlijk dat dit fenomeen zich zal herhalen.

Het Spaanse Staats Meteorologisch Agentschap (Aemet) heeft voorspeld dat de minimumtemperaturen in het Ronda-gebied zullen stijgen en in de rest onveranderd zullen blijven; Terwijl de maximumtemperaturen in het binnenland dalen en aan de kust niet veranderen. In Ronda worden maximum temperaturen verwacht van 33 graden en in Malaga stad 27 graden.

Weerwaarschuwingen

De provincie Malaga blijft echter gespaard van de nieuwe episode van hoge temperaturen die sommige Andalusische provincies de komende dagen zullen ervaren. Aemet heeft donderdag een geel alarm geactiveerd voor hoge temperaturen in de provincies Sevilla, Cordoba en de Guadalquivir-vallei in Jaén. In alle gevallen wordt verwacht dat de thermometer 39 graden zal bereiken.

Op vrijdag wordt verwacht dat oranje waarschuwingen voor maximumtemperaturen tot 40C worden geactiveerd in het Sevilliaanse platteland, Andévalo en Condado (Huelva). Het platteland van Cordoban, de Guadalquivir-vallei in Jaén, Sierra Morena en Condado, Aracena en de kust van Huelva krijgen gele waarschuwingen.

Siehe auch  Die besten 30 Aqua Kem Blue Handverlesen für Sie

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside