Andalusië | Aemet geeft deze zondag gele waarschuwingen voor Atlantische storm in Zuid-Spanje

Andalusië |  Aemet geeft deze zondag gele waarschuwingen voor Atlantische storm in Zuid-Spanje

sur

De landelijke Met Office heeft de waarschuwingen geactiveerd voor hevige regen, harde wind en – aan de kust – vier meter hoge golven

Een nieuwe Atlantische storm nadert Spanje die zondag 20 maart zware regenval zal veroorzaken in het zuidwesten van het vasteland, af en toe vergezeld van stormen.

In het bijzonder in de provincie Malaga heeft het Staats Meteorologisch Agentschap (Aemet) de gele weerswaarschuwing geactiveerd voor zware regen en ophopingen tot 40 mm in twaalf uur aan de westelijke Costa del Sol, Malaga, Valle del Guadalhorce en de Ronda-gebieden. „Er is zelfs een mogelijkheid dat we bliksem zullen zien“, zegt José Luis Escudero op zijn SUR-blog Tormentas y Rayos.

De waarschuwingen zijn actief vanaf deze zondagmiddag tot maandag 10.00 uur. Aan de kust van Axarquia heeft Aemet ook een gele waarschuwing geactiveerd voor hoge golven – tot vier meter hoog – en een oostenwindkracht 7 tot deze zondag tot middernacht.

Wijdverbreide buien

De voorspelling van Aemet geeft aan: „Aan het eind van de dag zullen er in de hele provincie buien komen die af en toe gepaard kunnen gaan met stormen, zonder uit te sluiten dat deze lokaal sterk en aanhoudend kunnen zijn in de westelijke helft van de provincie.“ Minimum- en maximumtemperaturen blijven ongewijzigd. De oostelijke component wind, die krachtig zal zijn met zeer sterke windstoten, grote hoogten in het westen en krachtig aan de kust, zal ’s nachts afnemen.

De gebieden met weerswaarschuwingen deze zondag 20 maart. /

Aemet

Siehe auch  Gigama marinado con limón y chile es un refrescante tratamiento de verano

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside