Álvaro González keert terug naar Spanje na gedropt te zijn door Marseille

Álvaro González keert terug naar Spanje na gedropt te zijn door Marseille

“ Rug

L’Equipe rapporteer vandaag dat verdediger Álvaro González is teruggekeerd naar Spanje, nadat hij dit seizoen effectief uit de selectie van Marseille is gezet en zijn speeltijd drastisch heeft zien verkorten.

De 32-jarige is met toestemming van de club naar huis gevlogen en moet nog terugkeren voor training, waarbij de betrokken partijen naar verwachting de kwestie deze week zullen bespreken.

De voormalige Villarreal-man was vorig seizoen vice-aanvoerder, maar is dit seizoen beperkt tot slechts zes Ligue 1-optredens, en de laatste tijd verscheen hij niet eens in de wedstrijdselectie.

Marseille had vorige zomer al geprobeerd de centrale verdediger te ontladen, maar een transfer op de deadline naar Valencia kwam nooit uit. González had gehoopt dat zijn financiële inspanning om zijn salaris uit te stellen om de club te helpen Amine Harit te ondertekenen, hem zou helpen om wat goodwill van de club te krijgen.

Development, manager Jorge Sampaoli ziet hem alleen als de vierde of vijfde keus centrale verdediger, ondanks de pogingen van de verdediger om hem van het tegendeel te overtuigen. Net als Jordan Amavi wordt hij gezien als te beperkt voor de filosofie van de coach, met een verhitte discussie tussen speler en manager die hun relatie in december alleen maar vergroot.

Ondanks de inspanningen van het management om hem te ontslaan, is González onvermurwbaar in zijn bereidheid om te blijven en te proberen de Argentijn te overleven – zoals blijkt uit zijn weigering van een aanbod van Bordeaux deze winter.

Of de Spanjaard weer voor OM verschijnt, en of zijn relatie met Sampaoli niet meer te repareren is, zal deze week afhangen. Hoe dan ook, zijn entourage probeert een nieuwe club voor hem te vinden, waarbij een definitief groot contract in een Golfstaat als optie wordt overwogen.

Siehe auch  Nationaal E-Kata Karate Championship: 8 karateka's waarvan 4 van Tata Center om Jharkhand . te vertegenwoordigen

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside