Als je een glimp opvangt van Rajisha Vijayan’s vakantie in Spanje, zul je meteen je koffers pakken! | Malayalam Film Nieuws

Als je een glimp opvangt van Rajisha Vijayan’s vakantie in Spanje, zul je meteen je koffers pakken!  |  Malayalam Film Nieuws
Rajisha Vijayan is op vakantie. De actrice die in back-to-back films heeft gewerkt, lijkt de broodnodige vakantie te hebben genomen. De beeldschone actrice is een enthousiaste gebruiker van sociale media en ze heeft nu een glimp van haar vakantie in Spanje gedeeld met haar fans. “Getuige geweest van zoiets magisch op het gouden uur. ♥️‘, schrijft Rajisha Vijayan bij een paar foto’s van haar vakantie.

Gekleed in een zwart t-shirt gecombineerd met een olijfgroene accordeon geplooide maxi-rok en zwarte laarzen, zorgde Rajisha Vijayan ervoor dat haar modespel op punt stond. Van een wandeling door de straten tot het verkennen van de plaats, Rajisha Vijayan geniet op zijn best van haar vakantie.

De actrice deelde ook een paar video’s van haar vakantie met fans en we willen niet dat je het mist.

Ondertussen is Rajisha Vijayan een reislustige ziel. De actrice houdt van reizen en mist nooit een kans om te reizen. Ze kickstarter 2021, door naar Himachal Pradesh te reizen. “Begon dit jaar met een reis naar Himachal en dit hele jaar was als de inspannende, harde, bijna verslaande tocht naar de top van Kutla. En ik hoop dat 2021 net zo geweldig en lonend zal zijn als dit uitzicht op de Parvati-vallei tussen de majestueuze Himalaya. Onthoud dat alleen de harde paden ons naar de beste bestemmingen leiden. Misschien bereidde 2020 ons voor om sterkere en betere versies van onszelf te worden. Om te beseffen dat er veel pijn is en dat we elkaar er doorheen moeten staan. Dat alle pandemieën en epidemieën geen moer schelen over onze religieuze, politieke afstemmingen. Dat deze door mensen gemaakte grenzen van verdeeldheid allemaal slechts een mythe zijn die ons allemaal uit elkaar en weg houdt en uiteindelijk zwakker. Dus wat we kunnen en moeten doen, is samen staan, ongeacht onze verschillen, en vriendelijker blijven. Op een beter jaar, maar om het pad nooit te vergeten. Hier is 2020 vaarwel zeggen en staren naar 2021 met alle hoop die ik kan opbrengen. Ik hou van jullie allemaal‘, schreef de actrice terwijl ze de foto’s deelde.

Siehe auch  Aksi Saudi dengan harga di Schiphol: 350 euro untuk Indonesia di musim panas

Op het werkfront zal Rajisha Vijayan hierna te zien zijn in ‚Keedam‘, geregisseerd door Rahul Riji Nair. Rajisha speelt de rol van Radhika, een cyberbeveiligingsexpert in de film.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside