Ali denkt dat PNE zal profiteren van kamp in Spanje – Nieuws

Ali denkt dat PNE zal profiteren van kamp in Spanje – Nieuws


Ali McCann denkt dat PNE de vruchten zal plukken van een week training in de warme weersomstandigheden van Alicante.

Ali, als onderdeel van een 23-koppige ploeg, voltooide zaterdag de openingsdag van het zesdaagse kamp in Campoamor, terwijl het team een ​​ochtend- en middagtraining volgde.

De Spaanse hitte is niet iets waar de spelers thuis in Euxton zo bekend mee zijn, en Ali denkt dat het hen goed zal voorbereiden voor de rest van het voorseizoen en de nieuwe Championship-campagne.

Hij vertelde iFollow PNE: “Het was geweldig om hier te komen en de warmweersessies binnen te krijgen.

“Het is hard werken en we hebben vandaag hard gewerkt, en de komende dagen weet ik zeker dat we ook hard zullen werken, maar het is goed geweest.

„Iedereen lijkt ervan te genieten, dus een goed begin van de reis.“

Het is niet alleen de hitte die zal helpen om PNE voor te bereiden, maar het is ook een kans voor de ploeg om een ​​ononderbroken week samen door te brengen.

Dat is vooral gunstig voor de nieuwe aanwinsten, zoals Ben Woodburn en Robbie Brady, om hun nieuwe teamgenoten te leren kennen, maar ook voor de bestaande ploeg.

„Dat hoort erbij, gewoon om iedereen als een team bij elkaar te krijgen“, voegde Ali eraan toe.

„Het maakt allemaal deel uit van het voorseizoen, en zoals ik al zei, het warme weer zorgt ervoor dat je gaat zweten, je in beweging komt, en het harde werk kan alleen maar gunstig zijn voor ons om het seizoen in te gaan.

„Dus ik denk dat we de komende dagen allemaal hard zullen werken en dat we in een goede positie terugkomen.“

Siehe auch  Penggunaan bahasa yang benar 1945-1950 dalam surat resmi Hindia Belanda

Het voorseizoen zag er tot nu toe iets anders uit voor Ali, nadat hij de eerste week vrij kreeg na zijn internationale verbintenissen met Noord-Ierland in juni.

Hij is daarom niet te zien in een van de vrienden tegen Bamber Bridge of Tranmere Rovers, maar zou dinsdag zijn eerste minuten kunnen krijgen tegen Getafe, in het bijzijn van een groot aantal PNE-fans die de reis naar Spanje maken.

Ali zei: “We weten dat het een heel moeilijke wedstrijd wordt. Het is duidelijk een tegenstander van topkwaliteit hier in de hitte, dus we nemen niets als vanzelfsprekend aan.

“We gaan de wedstrijd in met een goed spelplan om te proberen er iets uit te halen, samen met de fitnessvoordelen ervan, en met de fans die naar buiten komen, zou het voor een behoorlijke sfeer moeten zorgen, dus we zullen kijk er naar uit om ze hier ook allemaal te zien, dus ik weet zeker dat ze ervan zullen genieten. “

Bekijk Ali’s volledige interview hierboven op iFollow PNE.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside