Alex Eala gaat door naar de halve finale van het W60-evenement in Spanje

Alex Eala gaat door naar de halve finale van het W60-evenement in Spanje

Tienertennisster Alex Eala keert een andere oudere speler terug om haar titelbod in Spanje te volgen

MANILLA, Filippijnen – Alex Eala maakte korte metten met Eden Silva uit Groot-Brittannië in de kwartfinale van de W60 ITF Open Amutio op vrijdag 22 juli (zaterdag 23 juli, Manilla-tijd) in de Peña Vitoriana Tennis Club in Votoria Gasteiz, Spanje.

De 17-jarige Eala was een en al zaken toen ze een 6-1, 6-1 sloop scoorde van de 26-jarige Silva, die in de openingsronde een schok had veroorzaakt door als tweede geplaatste Cristina Bucsa uit Spanje te starten .

De Filipina bouwde direct in de openingsset een 5-0 voorsprong op voordat Silva zich uiteindelijk in de wedstrijd wist te bemachtigen door in de zesde game de service vast te houden. Eala zou echter de set in de zevende game afsluiten en alle hoop op een comeback van Silva de kop indrukken.

De tweede set begon met een gelijkspel van twee spelers op 1-1. Eala, die op de 317e plaats van de wereld staat, nam de leiding met 2-1 door Silva opnieuw te breken. Maar de sterstudent van de Rafael Nadal Academy pakte de volgende vier wedstrijden om de straight-sets overwinning te scoren en een halve finaleplaats veilig te stellen.

Het zal een zware weg zijn naar de finale van het $ 60.000 evenement voor Eala, aangezien haar derde reekshoofd Jessika Ponchet uit Frankrijk, die op de 195e plaats van de wereld staat, haar in de weg staat.

Eerder deze week werd Eala nauwelijks getest in de openingsronde waar ze Berta Gutierrez Saiz van Spanje met 6-1, 6-2 sloeg.

Siehe auch  Kerk kondigt nieuwe missies van heiligen der laatste dagen in Spanje en Engeland aan

In de tweede ronde werd Eala tot het uiterste gedreven toen ze terugkwam van een set-down en een achterstand van 2-4 seconden voordat ze Ta-Hsuan Lee van Chinese Taipei versloeg met 1-6, 6-4, 4-1 (gepensioneerd ). – Rappler.com

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside