Alcarez verslaat Djokovic in Spanje terwijl sponsors tennis‘ nr. 1

Alcarez verslaat Djokovic in Spanje terwijl sponsors tennis‘ nr.  1

Spaanse tiener Carlos Alcaraz bovenaan de wereldranglijst 1 1 Novak Djokovic op de Madrid Open in een spannende wedstrijd van drie sets die zaterdag meer dan drie en een half uur duurde. De overwinning komt een dag nadat de 19-jarige zijn idool Rafael Nadal versloeg.

Djokovic heeft dit jaar geen van zijn vier evenementen gewonnen, nadat hij voor de Australian Open uit Australië was gedeporteerd toen zijn medische vrijstellingsvisum werd geannuleerd. Ook voor de Serviër stapelen de verliezen zich op.

Meer van Sportico.com

Sportief heeft bevestigd dat UKG haar relatie met Djokovic heeft beëindigd. Het technologiebedrijf werkte begin 2019 samen met Djokovic toen het bekend stond als Ultimate Software, vóór een fusie met Kronos. Het was onderdeel van een push-in- tennis dat omvatte ook de Miami Open.

„De sponsorovereenkomst was al gepland om dit jaar af te lopen en we waren het er onderling over eens dat er geen verlenging zou komen“, zei een UKG-woordvoerder in een e-mail.

In maart kondigde Peugeot aan dat het zijn sponsorovereenkomst met Djokovic, die voor het eerst in 2014 van start ging, niet verlengt. Peugeot en UKG waren Djokovic’s patchpartners op beide mouwen van zijn Lacoste-shirts. Patch-partnerschappen behoren tot de meest lucratieve onroerend goed voor tennissers vanwege de zendtijd die ze krijgen tijdens close-ups van wedstrijden terwijl de spelers serveren en op het veld lopen. Djokovic had in februari UKG op zijn mouw in Dubai, maar niet toen hij vorige maand in Monte Carlo verscheen of de afgelopen twee weken op het Madrid Open.

Lacoste houdt het voorlopig bij Djokovic. Het is verreweg zijn meest lucratieve sponsorpartner en kan tot wel $ 10 miljoen per jaar waard zijn, inclusief bonussen wanneer de 20-voudig Grand Slam-winnaar een belangrijk jaar op het veld heeft. Zijn andere overgebleven sponsors zijn Head, Asics, Hublot en Raiffeisen Bank.

Siehe auch  Apakah perjanjian iklim Paris ditandatangani tentang penghancuran industri batu bara?

UKG heeft zich tot golf gewend vanwege zijn sportmarketinginspanningen, met een tiental profs in zijn endossementstal, waaronder Will Zalatoris, Fred Couples, Nelly Korda en Lexi Thompson. Deze week is het aangekondigd is van plan om de NWSL’s Challenger Cup te sponsoren, die bonuscontroles zal opleveren die 10 keer groter zijn dan verwacht voor spelers.

Djokovic eindigde vorig jaar op de vierde plaats bij ’s werelds best betaalde tennissers, met $ 33,4 miljoen aan prijzengeld, aantekeningen en optredens. Zijn $ 155 miljoen aan prijzengeld voor zijn carrière is top ooit, $ 24 miljoen eerder dan Roger Federer.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside