Adviesaanbesteding voor een 50 MW zonne-energieproject in Jharkhand

Adviesaanbesteding voor een 50 MW zonne-energieproject in Jharkhand

Tenughat Vidyut Nigam heeft offertes van consultants uitgenodigd om een ​​gedetailleerd projectrapport (DPR) op te stellen voor het opzetten van een 50 MW grondgemonteerde, op het elektriciteitsnet aangesloten zonne-energiecentrale bij de Tenughat Thermal Power Station in het Bokaro-district in Jharkhand.

De DPR moet binnen 12 weken na ondertekening van het contract worden opgesteld.

De laatste datum om biedingen in te dienen is 22 juni 2022. Biedingen worden op dezelfde dag geopend.

Bieders moeten een verdiende geldstorting van ₹ 30.000 (~ $ 386) indienen. De geselecteerde adviseur dient binnen vijftien dagen na gunning van het werk een borgsom van 10% van de werkorderwaarde te verstrekken.

De reikwijdte van het werk omvat een studie van de topografie van de site, verschillende technologieën om stroom op te wekken uit zonnestelsels, gegevens over zonnestraling, financiële modellering met betrekking tot investeringskosten, financieringsbronnen met optimale leenkosten, het gemak van stroomevacuatie en brede kostenraming en bedrijfsuitgavenprofiel.

Bieders moeten adviesbureaus zijn met ervaren in-house personeel in meerdere aspecten van het volledige zonne-energiesysteem. Ze moeten een DPR hebben opgesteld voor een grondgemonteerd netgekoppeld zonne-energieproject van ten minste 25 MW en het bijbehorende distributiesysteem.

Bieders moeten ofwel drie soortgelijke werken hebben voltooid die niet minder dan ₹ 600.000 (~ $ 7.731) elk hebben, twee vergelijkbare werken die niet minder dan ₹ 750.000 (~ $ 9.663) elk kosten, of één soortgelijk werk van ₹ 1,2 miljoen (~ $ 15.462) tijdens de laatste zeven jaar.

De gemiddelde jaarlijkse financiële omzet van de bieders gedurende de laatste drie jaar eindigend op 31 maart 2021 moet ten minste ₹ 500.000 (~ $ 6.442) bedragen. Ze moeten gewaarmerkte kopieën overleggen van winst- en verliesrekeningen en balansen van de laatste drie boekjaren. Indien gecontroleerde resultaten van het afgelopen boekjaar niet beschikbaar zijn, zal ook worden overwogen om de jaarrekening door een registeraccountant te laten certificeren.

Siehe auch  Toezichthouder dalam bahasa Indonesia kunci bitcoinhandel goed

Bij vertraging van de werkzaamheden geldt een forfaitaire schadevergoeding van 0,5% per week met een maximum van 5% van de werkorderwaarde.

Jharkhand Agentschap voor de ontwikkeling van hernieuwbare energie uitgenodigd Biedingen om agentschappen in te schakelen voor het identificeren van daken, het ontwerpen, installeren en in bedrijf stellen van 5 MW aan op het elektriciteitsnet aangesloten residentiële zonnestelsels op het dak met verschillende capaciteiten in Giridih City, Jharkhand.

Abonneer je op Mercom’s India Solar Tender Tracker om in realtime op de hoogte te blijven van aanbestedingsactiviteiten.


We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside