7 Tree Futbol Club bouwt vaardigheden op buiten het veld, kijkt naar het toernooi van Spanje

7 Tree Futbol Club bouwt vaardigheden op buiten het veld, kijkt naar het toernooi van Spanje

ROCKLAND — Een groep lokale middelbare scholieren begint deze zomer aan de ervaring van hun leven door te voetballen bij de Donasti Cup, een internationaal toernooi in San Sebastian, Spanje.

De 7 Tree Futbol Club (7 Tree FC) richt zich op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en wereldwijd bewustzijn in een positieve omgeving. Sportiviteit wordt altijd bevorderd door respect voor tegenstanders, officials, teamgenoten en supporters, en een toewijding aan dienstverlening aan de gemeenschap, een persbericht.

„Elk van de jongens van het team heeft een passie voor voetbal“, zegt Patrick Mellor, oprichter en hoofdcoach van het 7 Tree FC-team. „Ik heb veel spelers jarenlang gecoacht en heb ze zien groeien en ontwikkelen tot geweldige spelers en mensen. Via de 7 Tree FC-organisatie zullen we hen helpen zich te blijven concentreren op leiderschap, mindfulness en het belang van iets teruggeven aan de gemeenschap, terwijl ze hun voetbalvaardigheden ontwikkelen en verbeteren.”

Volgens Mellor is respect voor anderen op en naast het veld een belangrijk onderdeel van dit programma; Een van de vereisten om deel uit te maken van het team is teruggeven aan de gemeenschap. Dit jaar heeft het team tot nu toe geholpen met de voorjaarsschoonmaak in Paws, in Camden, het opruimen van Sandy Beach in Rockland en het helpen voorbereiden van de Village Farm Foodbank in Newcastle op het zomerseizoen. Ze zullen ook deelnemen aan Warren Days in juni.

De spelers in het team zijn onder meer Liam Belyea, Bruce Bossow, Seamus Donaghy, Travis Dube, Casey Duncan, Finlay Fitch, Harrison Garcia, Vishal Mellor, Mo Ngido, Zan Nugyen, Eli Pluecker, Charlie Pons, Nevan Power, Harry Walker en Gavin Wit. Het team wordt gecoacht door Patrick Mellor en de assistent-coach is Will Smith.

Siehe auch  Nona dan Nose Maluku mengatakan untuk pertama kalinya dalam 45 tahun tentang evakuasi tragis kamp Wason: 'Ini adalah serangan militer'

Spelers vertegenwoordigen Camden Hills, Oceanside, Medomak Valley, Lincoln Academy en Freeport middelbare scholen.

„Ik heb met veel van deze jongens gevoetbald sinds ik vijf was en de kans om naar Spanje te reizen en met hen te voetballen in een internationaal toernooi is een ervaring die ik niet zal vergeten“, zei Charlie Pons. “Pat is een geweldige coach en leraar, ik ben verheugd dat ik ben geselecteerd om deel uit te maken van dit team. Ik vind het leuk om buiten het veld aan mijn leiderschapskwaliteiten te werken door iets terug te geven aan de gemeenschap en Maine in Spanje te vertegenwoordigen.”

Dit is het 30e jaar van de Donasti Cup, met meer dan 70 voetbalclubs van over de hele wereld en het eerste jaar dat de 7 Tree FC het evenement bijwoont. Het grootste deel van de reis wordt betaald door middel van fondsenwerving en giften van bedrijfssponsors. De hoofdsponsor van de 7Tree FC is The First National Bank. Andere sponsors zijn onder meer Superior Roofing of Maine, Rockport Automotive en Maine State Credit Union.

Het team moet voor 1 juni $ 20.000 hebben opgehaald. Ze zullen op 14 mei van 9.00 uur tot 12.00 uur een carwash en bake-verkoop houden op Rockport Automotive. Donaties kunnen online worden bijgedragen via 7TreeFC.com/donate of per post naar 7 Tree FC PO Box 248, Rockland, ME 04841.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside